Deletedmom0333 Kızlar az önce fındık buyuklugunde kremrengi sumuksu bi akıntı geldi baya vardı normalde tırnk ucu kadar ara ara gelırdı ama bu sefer baya geldi nişan olabilir mi 😲
Pelin86 Deletedmom0333 internet bak herkesin farkli oluyormuş açik renkte pempe gibiydi benimki Biride burds yazmişti koyu renkte diye Bsktim gercektende baya farkli kisiye göre degisiyormuş anladim tabi migden kaldirirsa 😂😂😂😂
Efsuni Deletedmom0333 nisan her zaman için renkli olmazmış bende yeni öğrendim yoğun jöle kıvamında renksiz yeşil pembe kahverengi olabiliyor annem kardeşim de renksiz bulanık bir akıntı görmüş aksam sancilanmis sabahina doğurmuş burada biri 2 gun once yazmisti onun da nişanı beyazmış
PrenssAnnesiiii Deletedmom0333 aynı haftadayz bnmde öyle oldu ve korktm doktoruma sordum kremsi beyaz renkteyse mantardır dedi ve fitil yazdı
Deletedmom0333 Adves Kasıntı var dıye doktorum fitil vermişti dun onu kullanfım acaba ondan dolayı olabilir mi baya coktu cunku ve kremrengı
Adves Deletedmom0333 enfeksiyon felan vardir fitille birlikte atmista olabilir doktorun nunarasi varsa istersen mesaj at canim
Deletedmom0333 Adves ama fitil bu kadar ypgun ve cok atılmasına neden olur mu daha oncede hamılelıgımde kullanmıstım aynı fıtıl tek seferlık ama boyle bı ypgunluk ve fazlalıkla karsılsmadım ki
Selvidaglar Canım bende de enfeksiyon vardı doktorum fitil vermişti attım sabaha aynı benim de öyle sümümsü akıntım gelmişti dedim kesin nişan bu doktora gittim baktı yok dedi nişan değil iltihap akmış dedi
Selvidaglar Deletedmom0333 evet canım tek kullanımlık gece atılıyordu gecen hafta yapmıştım ben de 38+5 im şuan
Selvidaglar Deletedmom0333 yine de en dogrusunu doktorun bilir ben hemen doktora gidip sormuştum zaten nişanın olup olmadığını vajinal muayeneden anlıyor ama benim fikrim Nişan değil böyle dusunmemin sebebi de fitilden sonra bunu yaşamış olman aynı bende de olmuştu çünkü hatta şok olmuştum gorunce bu kadar buyuk parça nasıl gelebilir kesin nişan bu demiştim doktora gitmiştim nişanım geldi diye