Hsnanr Nst de sancı çıktı ve alttan muanede açılma varmış normal Doğuma Tarih verdi ? Varmı bunu yapmayan bilen ama bende sancı yok çok nadir bel varışı olduğunda oluyor ???
Buradem16 Hsnanr benimde nstde sancı çıktı açılmam yoktu ama gönderdi..şimdi 39+1 olduk sen ne kadarliksin
xbebek Hsnanr ozaman yarın sunı sancıyla normal dogum yaptırcak hadı allah kurtarsın kavusuyosunuz,ıns
NNuray Ben de 37 haftalık oldum. Bugün kontrolüm vardı nts de benim de sancım çıktı muayene de de 2 cm açıklık vardı bana da yarına yatış verdi doktorum. Yarın Doğumun olur dedi.
Buradem16 Merisss geçen hafta cuma çıktı iki üç güne olabilir dedi bu benim üçüncü doğumum hatta çok evde bekleme dedi ama tık yok.. yarın bir hafta oluyo kontrolum var bakalım ne olcak
NNuray Evet normal doğum. Hafif hafif oluyor ama Benim daha öncesinde de olurdu yani hafif kasılmalar aniden ağrı gelip gitmesi olurdu bende.
NNuray Şu an da öyle arada sancılarım oluyor ama uzun sürmüyor saniyelik. Senin ne kadar açılman oldu canım ?
NNuray Açıkçası bana da erken gibi geldi yatış için. Hemen 2 cm açıklıkla Doğum olur mu bilemedim 🤷♀️ O yüzden tedirginim de biraz