Ece111 Kızlar yarın zorunlu sezaryenle doğumum gerçekleşecek korku heyecan merak vs karmaşık duygular içerisindeyim dua edin inşallah sağ Salim yavruma kavuşurum🙏🏻
Mlsgzll Ece111 bende pazartesi gireceğim kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏🏻
Yasmin89 Ece111 sağlıkla kucağına al inşallah bebişini canım, bu gece dua etcem sana 😍 bilirsin hamişlerin duası kabul olur 🙏🏼 Dilerim en az ağrı sızıyla kavuşursun yavruna, darısı bizlerin başına
Ayazipek Ece111 allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşaallah 🤲 uyuyabilirsen erkenden yat uyu kendini bu gece fazla yorma terletip üşütmemeye dikkat et. Ayrıca çanta için son kontrollerini yap 😊
Kevser6161 Allah yar ve yardımcın olsun.bende haftaya sezeryan olcam smdıden heycanlıyım. Sağsalim kucagına alırsın bebegını ınsallah 😇
Ece111 Ayazipek uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum canım son kontrolleri de yaptım bakalım🙏🏻😍Rabbim hepimize sağ Salim kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ayazipek Ece111 🙈🙈 tahmin edebiliyorum İLk Doğumda benimde günüm belliydi ve eşimle sabaha kadar yatağın içinde oturduk sessiz ve düşünceli 😄 şimdi ikinciyi bekliyorum ve son 9 gün şimdiden düşünüyorum olan uykumda kaçıyor ☺️
Ece111 Ayazipek bende öyleyim canımmm napcam bilmiyorum diyorum kendi kendime acaba böyle mi olcak şöyle mi olacak diye diye yatak da dönüp duruyorum 😅 Seninde az kalmış uyu dinlen diycem ama bende son 15 gündür doğru düzgün uyuyamıyorum
yagmurtpl Ece111 yarın dünyanın en güzel duygusunu tadacaksın Allahın izniyle 🙏 Rabbim her isteyene nasip etsin 🙏🙏
Ayazipek Ece111 ne yazıkki bir Aydın uyku resmen bana haram oldu şimdilerde uyuyacam bu seferde heyecandan düşünmekten uyuyamıyorum ☺️