defne55 Demirinannesi1 1 takım 1 de elbise almayı düşünüyorum ilk toparlanana kadar elbise daha rahat olur bence
Zmrtbdk Demirinannesi1 ben elbise tercih ettim canım.Sezaryen olucam daha rahat ederim diye düşündüm.Normalde de zaten elbiseyle daha rahat eden bi tipim.
Alarasel Demirinannesi1 cnm bn üç elbise aldm biri askılı dizimde diğer ikisi uzun bide alt üst penye dantelli sabahlıkkı gibi ceketi olan bi takm aldk ytr yani bnce. İki elbise bi takım götrcm inşAllah ytrli
Alarasel Demirinannesi1 canm elbise al bnce lavoboya girip çılatkn en çok rahat o olur bnce bn takımı hastaneden çıkıp eve gelirkn giycm inşAllah😊🙏
Gamze3535 Alarasel canım bende elbise dusundum sezaryanda surekli pansuman yapılacağı için rahat etmem diye almadım acaba rahat edebilir misin? ###
Alarasel Gamze3535 neden rahat olmsnki cnm pansumn olacağı zmn ztn odada yabncı kimse olmuyo kaldırrsn yapılır ve üstü kapanıyo ztn bi bantlada diye biliyrm bn ama gene bir takkm yanımda götürcm ztn bşr gece kalınıyo diğer günün akşamı çıkılıyo
Gamze3535 Alarasel bende iki takım kattım çantama lohusa elbise dusundum saglik ocagindaki hemşirem tavsiye etmediği için alamdım ama dikis ler konusunda rahat olur
Demirinannesi1 Yatarken kalkakerken üstün basın açılır rahat edemezsin diyolar ama benim bi takımım var bitane de elbise alim o zaman