defne55 Mehlikan1 yeri daraldı canım büyüdü artık karnin kucucuk eskisi gibi her yer benim edasıyla donup oynayamaz korkma bisey yoktur 😊
Snglfth Mehlikan1 bende bi süredir aZlık hissediyordum dürtüyorum hep bugün nst de çıktı doktor hareket aZlığı var takipte kal devam ederse gel dedi canım sıkıldı açıkcası sizde yarın gidip durumunu öğrenin bence
Mlsgzll Mehlikan1 benimde öyle canım son günlerde böyle iyice kilitlenmeden hissetmiyorum yeri daraldığı içinmiş dürtüyorum canı isterse
MGi_6161 Evet bazen çok hareketli bazen sadece seyirme fln oluyo yeri daraldığı için son ay böyleymiş 😕
Mehlikan1 MGi_6161 gercekten mi ya çok panikledim evde yalnızım bu saatte gidemem uzak hastahane normalmiş yani
Mehlikan1 Snglfth ama sebebını araştırmak gerekır kacıncı haftadasınız eğer hareket azlığı varsa haftanızda dolduysa bebegı dogurtabılırler canım benım allahın ıznı ıle saglıkla gelsın morelını yuksek tut
Snglfth Mehlikan1 36+3 deyim devam ederse azlığı gel dedi sıcak suya oturup yumuşama başlasın dedi doktor saol canım hayırlısı insan korkuyor bişey olcak diye bi an önce doğsa bişey olmadan