Mysteryyy Mr1517 travel sistemlerin arabalari baston gibi degil de daha dar ve küçük aylara hitap ediyor sanki. Sanki coook once burda gormuştum bi araba hem bastonmus hem de puseti varmis. Ama marka ve model hatırlayamıyorum not etmemişim
Mr1517 Mysteryyy yoo ben aldım 1500 aldım hemde chicco almıştım tam aynısını bulamamda bir örneğini vereyim model olarak ; https://m.n11.com/kiwi-queen-3-in-1-travel-sistem-bebek-arabasi-P266775510?Renk=RED+WINE+GOLD&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIlq3p0Za_4wIVQaqaCh0CVALzEAQYDSABEgJ0xvD_BwE
Alarasel Mysteryyy aynn öyle cnm bn çok araştrdm ve en sonunda tam yatar çift yönlü bi araba aldk traveller bnce para tuzağı başka bişi değil bn 1 yaşında hangi çocuk görsm baston kullanıyolqr işte traveller küçük geliyo dar dediğin gibi bnde ona dikkat ettm
Hifanurr Biz diamond aldık normalde baston ama ayrıca puset alırsanız onu da kullanabiliyosunuz. Fiyatı da çok uygun..
Sumeyye463604 baby2go lindo modeli hem puset hem baston tarzı ama kullanışlı mıdır bilmiyorum ben de araştırıyorum
Merveplnc Mysteryyy chiccoda 3lü setler var trio sprint diye canım onlarda kullanışlı hem travel hem baston
Mysteryyy Alarasel sizin aldığınız arabanin markası nedir memnun musunuz? Hem puset lazim ayni zamanda oto koltugu olacagi icin hem de baston bebek arabalari cok daha kullanışlı. Bir yaşından sonra zaten cok fahat edemez dediginiz gibi
Alarasel Mysteryyy aynn öyle valla inşAllah Allahın izniyle 1 2 ay sonra kullancaz 🙏😊kraft evo plus aldk biz. Ayrıca port bebe yada oto koltuğu ve pset olark kullanılabilen bişi alıcaz bidahaki ayada o şklde yani