Alarasel DefneninMilasi inşAllah hepimize cnm. Ama emn ol eğer drn güvendiğin bi drsa ztn bunun eğitimini yıllarca alıyolar yani onu bilmesi lazm zatn 38+ 3 den sonra 38+4 5 vs 39. Hafta sayılıyo artık birde eğer sezeryan olunması kesinse beklemk norml doğmn başlama riskine karşıda işte zararlı drlar oyuzdnde çok beklemk istemiyolr.
Deniziimmm Deletedmom0333 10 Eylül dü aslında ama Dr 38+3 de yani 30 Ağustosa gün verdi bakalım sezeryan 🤷
defne55 Deletedmom0333 ayyy darısı 2 buçuk ay sonra bizim başımıza inşallah 🤗🤗 allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah canım 🤲
mrssyncaa Deletedmom0333 ben yenibosnadayım canım benim de 9 ağustos dediler ama 9 ağustosta 36+5 oluyo çok küçük değil mi kafam karıştı😢
Deletedmom0333 mrssyncaa hangi hastane ben safaya gıdıyprum gelişimini tamamladıysa sorun olmaz bence😕
mrssyncaa Deletedmom0333 ben yenibosnada oturuyorum safaya gittim beğenmedim güneşli erdeme geçtim canım çok daha fazla memnun kaldım gelişimi nasıl inan bilmiyorum doğum için çol net konuşmadık pazartesi günü kontrolüm vae netleşcek inşallah :)
Lavanta01 Deletedmom0333 ben de su an 37+1 im, doktor tarih soylemedi , 37den sonra her an olabilir diyor. Size soylenen tarih 40 haftaya gore mi ?
Lavanta01 Deletedmom0333 anladim, sanirim sezeryan olunca planli bir zamanda oluyor. Saglikla gelsin insallah 😊🙏
BaranBeren Bana da bebek 2 hafta ilerde Temmuz sonu dedi Salı günü randevuda bebek zayıf kalmış bekleyelim ama suyunda azalmış dedi belli de olmaz dedi şaştım vallahi hayırlıysa gelsin kuzular
mrssyncaa Deletedmom0333 bende normalde ona gittim sonradan değiştirdim ne bileyim demek ki kişiden kişiye değişiyor😆