Deletedmom0333 9 agustos sabah doguyoruz bi sıkıntımız sorunumuz olmazsa gunumuzu aldık kımler benımle aynı gun dogruyor tarıhler belli mi😘
Meelek Deletedmom0333 ben olabilir 🥰 18 Ağustos du doğum tarihi ama geçen ay 9 da olabilir dedi doktorum
Nermin Deletedmom0333 bende 5 ile 9 olabilir dedi bugün doktor tahliller yapıldı anestezi uzmanı onayladı ayın 2 sinde son kontrol
Sumeyraerva Deletedmom0333 saglikla sihhatle alirsiniz insallah kucaginiza buyuk ihtimalle ayni gunlerde dogum yapacagizzz benim ikinci sizin kac acaba
Ebruliiii Deletedmom0333 normal doğum benimde o civarlar görünüyor ama aceleci davranırsa erkende olabilir 😁
mrssyncaa Benimde 9 ağustos dedi pazartesi gidicem ama bakalım😊 ne kadarlıkken doğumunuz olacak acaba sizin?
Deletedmom0333 Nermin anestesi uzmanı nasıl onaylıyor anlamadım ben gunumuzu aldım ama herhangi bir işlem yapılmadı doguma gitmeden tekrar gıtmem gerekır mı acaba
Efsoo Deletedmom0333 Saglikla gelsin tatlim😊bizimde en son gunumuz agustos 26si.yani normal icin.5 agustos doktor çati darligima bakicak)insallah bakdikdan sonra benimde dogumum baslar🤭artik orda kalmasini isdemiyorum🤗
Deletedmom0333 Efsoo aynen zaman gectikçe dahada zorlasıyor bu sıcaklarda hamılelık saglıklı olsunlarda hayırlısıyla
Nermin Deletedmom0333 geniş biyokimya ya idrara bakiliyo ekg cekildi bide sonuçları anestezi uzmanı ameliyata narkoza uygundur onayı verip doğum.doktoruna gonderiyo doğum doktorunla sonra gün kararlstiriyon
mrssyncaa Deletedmom0333 ben yenibosnadayım canım benim de 9 ağustos dediler ama 9 ağustosta 36+5 oluyo çok küçük değil mi kafam karıştı😢
Omaraysegul Deletedmom0333 benimde 7 agustos islemleriki falan yaptik sabah erken gidip dogum yapacagim insallah
Deletedmom0333 Omaraysegul bende 9 agustos 7 de hastanede ol dedi artık ilk uykusuzlugum dogum gunumden başlar diye dusunuyorum 😍😊