gulsum1214 Arkadaşlar merhaba 6 hafta gebeyken kesemiz 15 mm idi doktor 2 hafta sonra kalbi duyarız inşallah dedi çok heyecanlıyım doğrusu o gittiğimde duyar mıyım sizce 😌
mervekucuk gulsum1214 inşallah duyarsın canım ben 6+4 duydum çok güzel bir duygu gerçekten o an daha da çok inanıyorsun gebe olduğuna😊
gulcan1221 Ben 7+3 te duymuştum hatta telefona kaydettim çok güzel bir andı çünkü yıllardr bunu bekliyordum 😄 gulsum1214
Ebrtuna 6 hafta yedinci hafta gttik duyamadık sekızınco haftada duyduk suand 36 haftalığız tebrık ederım bu arada💕🙏🏻
Kedicik Karindan ultrasonla 6+4 te duyamadık 7+1 e randevu verdi doktorumuz ..bize biraz olumsuz gibi geldi tavırları...Dua edin de duyalım annecikler 😊 sizce erken mi?
NurGrlek gulsum1214 6 haftada duydum ama net duymak için 7. Haftada çağırdı kizimi 7 haftalikti duymustum
gulsum1214 Yorumlarınız için sağolun hanımlar doktor olumsuz kötü bir şey görse söylerdi herhalde diye düşünüyorum 🙊 gittiğimde tam 8 haftalık olmuş olacak dua edin de sizler gibi göreyim canlar💗