37 haftayım kızlar 2 cm acılmam var bugün ebe hem çatı muayenesi yaptı hemde açıklığıma bakti çatın normal doğum için müsait dedi 2 cm de acilma var zaten doktorum da muayene esnasinda bebek cok assagida demisti ama benim anlamadigim ben rahim agzim kisalirken o kadar sancinin acisini cektim bu sefer nasil hic borsey anlamadim bilmiyorum neyse kizlar asil sorum 2 cm aciklikla ne kadar daha dogurmadan dururum😑😑😑
2 cm açıklıkla ne kadar idare edebilirim sizce?
ikimelekannesi___ benim 2 cmdi 5 gun sonra kontrole gittim 4 cm olmus yatisimi yaptilar
ikimelekannesi___ bir hafta daha beklersin en fazla canım
ikimelekannesi___ özel hastanedemi kontrol oluyorsun ? Ben 38 haftadayım hala yapılmadı çünkü sorduğumda devlette yapılmıyor dendi?
Liva05 benimde 2 cm şuan çatım 4 gün sonra kontrol verdi o zaman ki duruma göre artık işte benide yatırır diyorum ama ben gitmemeyi düşünüyorum sandım kendi gelirse 5 dk da bire düşerse o zaman gidicem çünkü bana da dediler 3 cm açıklıkta yatış yapıyoruz diye ben yatmak istemem şahsen
Mervednr ona da şükür canım ya öyle olsa iyi olur
35gklp35 evet canım özel hastaneye gidiyorum onun için yapıldı büyük ihtimalle
ikimelekannesi___ valla tam 3 haftadır hiç bir sorun olmadan gidiyorum 🤷♀️ hem de bebek makat dönüşe geçti başla gelirken bizim ki bizimle dalga geciyo
Zeyzey20 3 haftadır 2 cm açıklığın var ve üstüne birde bebbek ters ni döndü şaka gibi cidden
ikimelekannesi___ kizim benimle dalga geciyo 🙄😔 2 cm açılma üstüne 60/70lerde çikan sancılar ve tersine döndü normal dogum için sevinirken şimdi sezeryan pozisyonun da şimdi de normal dogum pozisyonunu bekliycem anlayamıyorum artık gerçekten yoruldum 🙄😣😔yinede çok şükür sağlıklı 😊
ikimelekannesi___ benim 10.30da yatisim yapildi 12.50de suyumu patlatti doktor 15.30da dogum yaptim. Siz bilirsiniz tabikide ama son zamanlariniz ya kontrollerinizi ihmal etmeyin hersey olucagina varir zaten. Suyunuz falan azalmis olur Allah korusun. Tabi siz bilirsiniz hayirli dogumlariniz olsun Allah kurtarsin🙏🏻
ikimelekannesi___ ben 3 haftadır yatıyorum evde hala doğurmadım 35 bitti🙏🏻 bu hafta ilaçlarımı bırakıyorum Temmuz sonunu çıkarırsın bide Ağustos’u bile görürsün dedi doktorum 🤷🏻♀️