PrenssAnnesiiii Nasıl atlattınız benim beyaz akıntım var 1haftdr bugün doktorum beyazsa mantar deyip 2tane fitil yazdı sizler nasıl atlattınız ?
busraaylmz PrenssAnnesiiii benim yeşildi akıntım sut kesigi gibi fitil verdi doktorum tablette 2 adet vardı 7 gün sonra digerini yaptım çok şükür geçti
Esesen PrenssAnnesiiii bende sde vardı süt kesiği gibiydi doktor hem fitil hem krem verdi fitili kullanmadım tehlikeli diye. Kremi kullandım sadece ve elma sirkeli su ile yıkadım günde bir kez. Büyük olasılıkla ilk aylardasın bence fitil kullanma
Efsoo PrenssAnnesiiii benimki yesil renkte.ayrica enfeksion kasinma mantar yanma var.kizlara sordum burda bu konuda.sagolsunlar yardimci oldular.2 gundur sirkeyle yikaniyorum yakiyor acitoyor dogurusu ama birazcik aparmis.mantarada yardim etmis azcik ben ne kdar fitil tedavi aldim hepsi ise yaramadi
PrenssAnnesiiii busraaylmz ya bnmde eczacı öyle dedi ama doktorum birgün arayla dedi yanlışmı anladım blmyorm ya
Halime87 PrenssAnnesiiii atlatamadım ben gynolomexin kullandım 2 kutu yine de geçmedi doktorum da hamilesin sen mantar olmıcan da ben mi olcam diyor demek ki çok normal bi durum
Esesen PrenssAnnesiiii anladım canım bence dayan az kaldı ekzemet diye bir krem kullandım bana iyi geldi bence bir dene onu
Halime87 Efsoo sirkeyi çok duyuyorum ama ben açıkçası bu tür şeylere güvenmiyorum hele de market sirkesiyse oranın florasını bozup kaş yaparken göz çıkarmayın derim ben. Doktorum bol bol ev yoğurdu ye demişti.
Esesen PrenssAnnesiiii valla ben özele gittim ilk hemeln fitil ve krem verdi doktor aynı anda devlete de gidiyordum doktora dedim fitil ve krem verdi die devletteki doktorum fitili kullanma dedi direkt. Elma sirkeli su ile yıka her gün bir kez olmad ama fitil konusı sana kalmış tabi
Efsoo PrenssAnnesiiii ben duymustim ama korkuyordum edemiyordum meçbur olarak etdim 3 defadir etdim.dun 1 defa bugun 2defadir yaptim
Halime87 Alisannesi tek basına mantar enf ise hayır olmaz, ama onun dışında başka enfeksiyonlarda mevcut ise erken doğuma sebebiyet verebilir.