berguzar1987 PrenssAnnesiiii canım bende hastanede yatıyorum benimde karnım sertleşip yuöuşuyor nst de sancı olarak çıkıyor 11 gündür hastanede yatıyorum habire ilaç veriyorlar damardan nasıl grçti kaçıncı haftanda yattın hastanede morale çok ihtiyacım var 26. Haftaya girdik korkudan ölücem ikizlerim şimdi doğarsa çok erken olur😞
PrenssAnnesiiii berguzar1987 18.haftamda 21haftamda 28.haftamda ve 31haftalarımda hastnde yattm canm sakın morelini bozma sürekli dua et ve yat bende senin şeklinde atlatm inşş sende atlatıcaksn
anapanda12 PrenssAnnesiiii tek sayıda yemenin daha faydası oluyormuş bi yerde okumuştum örneğin 3 tane yiyilen hurmayla 4 yiyilen hurmanın dengesi bir olmuyormuş sanırım ondan bazen 7 tane yiyorım bazen 9 bazen 11
Alisannesi PrenssAnnesiiii rahim agzi yumusamasi nasil anlasiliyo canim bide ölcumunu neyle yapiyolardi
PrenssAnnesiiii Alisannesi ölçüm ultrasondan da alttan da yapılıyor cnm ama yumuşama alttan muayeneyle anlaşlyor
B_F_M Kızlar benim bebeğim ters duruyormuş 35haftalığım doktor biraz zor dönmesi büyük ihtimalle sezaryen olur dedi sizce yine de masaj yapmalı mıyım dönerse diye