CananSErdemirKoska 19+5 gunluk hamileyım bayanlar aşırı baş agrısı var ve gozlerım kararıyor bulanık goruyorum bı kaç gun oncede olmuştu bu ıkıncı neden oyle oldu acaba . Bılgılı anneler fıkır verırmısınız
BenazirAkta CananSErdemirKoska canım bende de oldu iki ay hatta bulanık görüyordum o geçiciymiş korkma
Suheda CananSErdemirKoska canm bendede oluyordu sekerle alakası var sanirim benm sekerim yuksek cikti da diyet uyguluyorum diyetten beri hic olmadi
husniyealtun CananSErdemirKoska bas agrinda varmis tansiyon takibi yap mutlaka. 13/9 gebelikte ust sinir bunu gecerse druna haber ver gecikmeden. Rabbim sifa versin
Obsesifk CananSErdemirKoska doktora git en kosa sürede bu geçiciymiş evde şunu bunu yaparım deme tansiyon olur şeker olur bilmeden bişey yaparsın en sağlıklısı doktor ve o dediğin ciddi bir sorun.
CananSErdemirKoska BenazirAkta y BenazirAkta hiçbişey yapamıyrm kendımce yapabılecegm bısey varmı acaba ıyı geln
BenazirAkta CananSErdemirKoska bi şeker testi yap eğer şeker çıkmazda normaldir dinlenmene dikkat et yeter ben dokuz ay olana kadar çektim
MasalSara Baş agrısı ve göz kararması tansiyondan olabilir canım ama bulanık niye olur bilmiyorum şekerim de tansiyonum da normal ama bulanıklık ara ara bende de oluyor alt yazıları felan okuyamıyorum hamilelikten önce normaldi şimdi ara ara oluyor
Fatosumum Hamilelikte bulanık görmenin normal olduğu söyleniyo retina kalınlaşıyomuymuş inceliyomuymuş öyle bişeymiş internetten araştırın isterseniz ama tabi şeker tansiyonda olabilir aksatmayın
mercimek Doktorum her gitmemde gözlerde bulanıklık oluyor mu diye soruyordu bana bende olmadığı için merak etmedim ama sorduğuna göre önemli bişey demekki bence doktorunuza görünün mutlaka