Buse-Tekin Merhaba hanımlar, 11+6 olduk çok şükür bulantı ve kusmalar azaldı ama halsizlik hala çok yoğun. Tüm gün uzanmak ve hiçbirşey yapmak istemiyorum. Bu durumu yaşayanlar tahmini ne zaman kendimi enerjik hissetmeye başlarım 😔😔
lifewater87 Buse-Tekin ahhh cnm ya bu bnm ikinci gebeligim ilkinde hiiic boyle bir durum yoktu ama bu sefer 17 haftadayim ama hala gecmiyor malesef
BusraAydogan14 Buse-Tekin Bende aynı durumdayım hep yatıyorum hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden 😔😔😔
_Kubraa53 Buse-Tekin Bende o zamanlarda öyleydim canım hic bişey yapasım gelmiyodu ama suan 19.haftalarım kendmi daha enerjik hissdyorum o zamanlara nazaran 😀
Nur___ Buse-Tekin 2.tirmester ortalarında daha enerjik oluyor insan, tabi kişiden kişiye değişebilir, bende Bi gün çok enerjik bi gün yorgun 🌼
lifewater87 Buse-Tekin doktoruna soyle istersen vitamin destek verir belki tahlillerini de yaptirmissindir herhalde Ben kendi halsizligimi buna yoramiyorum cunku kilom da istahim da yerinde fazla fazla
Gunesburcu Ben 10+4 üm yemem yerinde vitaminlerimde Öyle ama çok Yorgun’um halsizim huysuzum bir de çalışıyorum siz düşünün
Buse-Tekin Gunesburcu iştahsızlık çok kötü, yemek yiyebildiğiniz için çok şanslısınız bence. Halsizliğe birde iştahsızlık eklenince hiç cekilmiyor 😔
Gunesburcu Buse-Tekin Allah yardımcımız olsun ♥️ İştahsızlık normal diyor doktorlarda sizde çok üzmeyin kendinizi sağlıkla gelsin Bebişlerimiz