Zeyneb96z Kızlar lutfen yardım edin dünden acılı,çikolotalı falan yedim dunenden midem yanıyor hiç böyle olmazdı ne yapa bilirim lütfen yardım edin/(
Serpilataman Zeyneb96z maden suyu biraz bastırıyor ama sürekli yanmaya devam ederse gaviscon çok iyi geliyor ben çok tüketmiştim tabi doktorumun önerisiyle allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Mrvl Aynen bende miğde yanmasından müzdaribim soda iyi geliyordu ama iki gündür işe yaramıyor 😢 sen kaç haftalıksın cnm
Zeyneb96z Mrvl 22haftalık hic boyle olmazdı dun yedigim katışdırdım o yuzden şimdie kusdum belki duzelir diye ağzımı içi acı kusdukdan sora
Zeyneb96z SemaSalihh çok sağolun denicem şimdi bi az iyiyim ama rahat bi şey yedikce sanki hastalanıyorsunya boğazdan öylegibi aşırı yanmışya hiç böyle şey yaşamazdm yapmazdm
Ruyaninprensi Ben süt iciorum saniyelik gecio sonra tekrar hemde aşırı yaniyo surupta iciorum banamisin demio 33 haftalik gebeyim bu arada insallh tez zamanda geçer 🤲
Zeyneb96z Tubabulat2018 stresden bende afedersin kabızlık oluyor))ama yanma geçen sefer çikolota ve aşırı acılı şeyler yedim ondan çok yanlış yapdım hayatım boyunca mide yanqısı görmemişdim böyle
Zeyneb96z Serpilataman denerim ben sordum maloks soyledi içdim gecdi yavas yavas.ama acılık kabızlık yapdıgibi yidiğime pişman oldum
Zeyneb96z Buseler deniyicem doktor moloks soyledi içdim gecdi şükür ama yinede bi hıckırınca acı gibi olıyo nasıl aşırı acı yidiysem artık pişman oldum hayatım boyu boyle sey gormedm