Edibegunduz yarıyılda devlete (memlekete gelmiştik) gitmem gerekti gittim doktoru beğendim çok ilgiliydi. Sonra özelde devam ettim doğuda çalışıyoruz, özele diyecek yok çok iyi tabiki..
Şimdi tekrar memlekete geldim doğuma 1.5 ay kaldı gittiğimde aynı doktor kaşlarını çatmış sinirli gibiydi birazda ilgisizdi çıktığımda eşim nasıl geçti dedim ağlamaya başladım. Beklediğim ilgiyi göremedim. Ama benden önce gelen hastaya sanırım alttan muayene etmişler kız çok bağırdı benide korkuttu açıkçası ama abarttığınıda düşünüyorum.
Aynı gün öğleden sonra nstye girdim. Sedyeye ayakkabımla yattığım için önce temizlikçi sonra huysuz suratsız bir ebenin azarını yedim aşağıda ultrasonda oysaki ben sormuştum ayakkabımı çıkarmama gerek var mı diye yok demişlerdi. Nst bitti yine eşimin yanına geldiğimde nasıl geçti dedi ben başladım ağlamaya.. bu sefer eşim dayanamadı ebeyle konuşmaya gitti.. kadın 40 takla attı özür dilemek için.. o günden sonra devletten korktum zaten bi çekingenliğim var yapı olarak.. ama doğumum o hastanede olacak hastane müdürü kayınpederimin arkadaşı diye eşim rahat o konuda ben çok rahat değilim ama..