Eygy Dünya Doğum hastanesinde Yılmaz hocaya gidiyorum diğer hastanelerin muayene ücretleri çok absürt geldi bana 300 lira diyeni gördük ya . 40 lira veriyoruz valla çok da güzel muayene oluyoruz gayet ilgililer tavsiye ederim
cansin92 Hayatinmelodisi Genesis Pınar hocaya gidiyorum inanılmaz memnunun benim eşim polis indirimli olarak 87 lira muayene ücreti veriyoruz Pınar hocanın tek sıkıntısı randevuları bir ay öncesinden almak lazım ben randevudan çıkıyorum ertesi sabah 7de diğer ay için hastaneyi arayıp randevu alıyorum böyle çok daha iyi oluyor
Hayatinmelodisi cansin92 çok kararsızım Neval hanıma 200 verdim ama mesajıma cevap bile vermedi ben de mi ona gitsem Doğuma ne kadar diyorlar ?
yigitmom_ Havva1212 Her kafadan bir ses çıkıyor ozeller de bile düzgün paranla muayene olamiyorsun icin rahat bir sekilde devletten ne farkı kaldı ki anlamadım
yigitmom_ Cananne evet canim detayliydi devlette yaptım genesiste de ayriyeten organ taramasi yaptım oda 7-8 dakika sürdu herkesin degisiyor
Hayatinmelodisi yigitmom_ ne karar verdiniz değiştirecek misiniz? Ben ilk Memorial Neval hanıma gittim ama bir sonucum eksikti çıkınca bana mesaj at dedi mesaj attım sonucumu ama hiç cevap vermedi bile ben de gitmek istemiyorum o yüzden..
yigitmom_ Hayatinmelodisi Muayene ucreti 125 tl idi ama degistirdim suan Docent Mahmut beyin yanindayim biraz aksi bir doktor sen birsey sormayana kadar birsey söyleme geregi duymuyor fakat isinde cok iyi ozellikle de sezeryan olma olasılığımdan ve onunda sezeryan dikislerinde ki becerisini bildigimden doguma kadar onunla kalacagim
Ozge3747 Hayatinmelodisi Çok yoğun oluyorlar, mesajlara dönüş almak biraz zor oluyor arayıp ulaşsaydın daha iyi bir karşılık alırdın bence. Ben de bazen birkaç kere arıyorum doktorumu ama hiç sıkıntı etmedim.