[silindi] Ozge3747 kesinlikle öyle . Diğer hastaneler çooook kalabalık . Doktorları çok yoğun . Gerçekten de o parayı hak ediyorlar .
Ozge3747 [silindi] Mesela benim doktorum her zaman çok kalabalık ama yarım saatten fazla sıra beklediğimi hatırlamıyorum, kapıda yığılma Yok tahlil göstermek için bile belli bir sistemleri var. Ben memnunum Yani, insan gibi muamele görüyorsun en azından ☺️
[silindi] Ozge3747 ben bi kere genesise gittim randevuya rağmen 1 saate yakın bekledim . Ve aynı anda 2 kişiyi alıyorlar odaya . Biri bekliyor diğeri muayeneye geçiyor . Belki özel birşey konuşacam muayene den çıkınca . 🤐🤷♀️ Benim doktorum çok sakin . O konu da çok memnunum .
Ozge3747 [silindi] İşte en sevmediğim şey odaya aynı anda birkaç hastanın girmesi. Özele niye gidiyorsun ki belkş özel bir şey konuşacaksın. Genesis’te Mahmut hocaya gitmiştim bir kez hiç memnun kalmadım az kalsın onun yüzünden yanlış bir tedavi yolu izleyecektim. Uğur hoca sayesinde bu bebeğime hamileyim.
Hayatinmelodisi Ozge3747 pahalı derken ortalama fiyatları biliyor musunuz merak ettim ben de Neval hanıma bi randevu aldım 2 hafta sonraya artık
Ozge3747 Hayatinmelodisi Benşm doktorum Uğur Değer canım muayene ücreti 310 tl öğretmensen 265 buçuk veriyorsun. Tahlil ücretleri yaptırdığın tahlile göre değişiyor ikili taramaya 160 tl verdim ben. Serklaj 1500 tl sezeryan Doğum 3500 tlydi en son. Kanama için falan hastaneye yatarsan bir geceliği 400 tl ama fiyatlar değişebiliyor tabi zam geliyor bazen
[silindi] Hayatinmelodisi bazı kurum çalışanlarına indirimleri var . Mesela benim babam basın emeklisi muayene de %50 tahlil de %35 falan bi indirim yapıyorlar ona . Ablam dedaş personeli onada %20 indirim yapıyorlar sanırım .
Havva1212 Mommi size birsey daha sormak istyrm detaylıya hemen randevu alıyor mu doktorumuz. Ben daha detaylıya girmedim de
Mommi Havva1212 detaylıyı kendisi yapmadı ben üniversitede çalıştığım için oraya gittim,size de üniversiteyi yada kadın Doğum hastanesini önerebilir
Hayatinmelodisi Ozge3747 Neval hanım daha uygun o zaman 215 dedi bizim kuruma da yüzde 15 indirim varmış pek fark etmiyor zaten
[silindi] Ozge3747 bende ona gitmiştim . İlk evlendiğimizde . Bana sen pko sin demişti . Alttan muayene edip . Onun yanlış teşhisi yüzünden kaç doktor gezdim 🤐🤦🏻♀️ Öyle birşeyim yokmuş . Ama çok hastası var ve çok seviyorlar . Değişik 🤦🏻♀️
Ozge3747 [silindi] Benim de rahmimde perde varmış bana sen çift rahimsin kim dedi sana perde diye seni parçalarlar mahvederler şakın ameliyat ettirme dedi,🙄 🤔onun teşhisinin üstüne bir laparoskopi 3 histeroskopiyle rahmimden perde aldırdım Uğur hocanın sayesinde. İlginç yani nasıl memnunlar ben de anlamadım.
Ozge3747 Hayatinmelodisi Dpktordan doktora değişiyor canım muayene ücreti Uğur hoca tüp bebek merkezinin başkanı falan belki ondan daha fazladır ücret ama çok iyi doktor.
Ozge3747 Hayatinmelodisi Amin çok teşekkür ediyorum siz de hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş 🙏🏼☺️
Havva1212 Mommi merhaba bende detaylı için randevu aldım dicle üniversitesine kadın doğuma 11 buçukta acaba orda ücret alınıyor mu