Peluskaa Merhaba burcu hanımın hastaları burda var mı Memnunlar mı medilife da doğuran var mıı bi sormak istedim🙃
Naze2005 Evet canım bu 3. Hamileliğim 2. Doğumumu ordan yapmıştım ben memnun kaldım ama dr çok önemli
Peluskaa Naze2005 yok onu anladım dogumdan sonra vs ilgi nasıl hastaneden memnun kaldınız mı gibi sordum 🤗
kbrnur34 Bn araştırdım biraz da doğumda selda hanımı tercih edecektim çok yoğun oluyormus. O yüzden burcu hanımı tercih etmeyi düşünüyorm. Kötü yorum duymadım
Peluskaa kbrnur34 ben betül hanıma gidiyorum iyi bir doktor gibi sadece bazı kişiler burda usluptan bahsetmiş dogumda normal zamanda vs korkuttular beni 🥴
FatmanurOsman Bende Sema Yılmaz a gitmeyi düşünüyorum. Arkadaşım o doktorda Doğum yaptı hastaneden de doktordan da çok memnun kalmış
Peluskaa kbrnur34 biz 85-100 tl arası bişeydi muayene fiyatı . Aslında gayet güzel cevaplıyor herseyi 😬 o yuzden olumsuz yorum yazanlara sasırdım 🤭
Aslihanfs Bende beylikdüzü medilife Ali bey e gidiyorum mükemmel bir doktor çok memnunum, akşam 6 da geliyor gece hastanede sürekli eğer erkek doktor olmasında sakınca görmüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim
Peluskaa Arkadaslar merhaba gitmek isteyenler olabilir diye yazıyorum kesinlikle tavsiye ederim cok bilgili ve iyi bir insan 🤗