Sisneliburcu 36 haftalık gebeligm var dün girdigim muayne de bebeğimin kafası ve bacak boyunun 3 hafta geri de olduğu nu söyledi ve petaloji bölümü ne gitmemi söyledi randevu bulamıyorum acilden gitdim kimse ilgilenmedi de böyle bi durumla karşılaşan var mi😕
Eyll_kuzu Sisneliburcu özel hastanelerde de perinatolog var canım mesela istanbuldaysan Avrasya Hast. Küçükööyde Attila Okur var oraya gidebilirsin kendi domtorum diye söylemiyorum ilgisi alakası 10 numara A
simgecan Sisneliburcu perinatolog mu demek istediniz İstanbul Nişantaşı’nda Prof Murat yayla diye bir Dr var gitmenizi öneririm ben çok memnun kaldım
Ancelina Sisneliburcu kocaelideyseniz Cihan hastanesi Sebiha hanım perinatolog ayrıca profesör. Fazlasıyla riskli gebelik tecrübesi var. Benim de doktorum ilgisinden çok memnunum. Ama İstanbul Anadolu yakasındaysanız malesef bilemiyorum.
abcd1234 Sisneliburcu Okan üniversitesi hastanesinde Prof.Eray bey var.450 TL ücreti.iyi bi doktor.bu hastane tuzla içmelerde.
Bef90 Sisneliburcu Eray bey aynı zamanda 15.00’ten itibaren Kocaeli Tıp’ta Yenişehir’de. Sizinki gibi birçok durumda hastaları çok rahatlattığını ve çok isabetli olduğunu biliyorum. Ayrıntılı ultrasonda kendisine gittim.