SmerKa Midem çok yanıyor bazen sanki yemek borum alev almış gibi hissediyorum 21.haftadayız😖 Ne yapabilirim
Cancancan SmerKa soğuk süt çok iyi geliyor çift yastıkta yatmak yemek yedikten sonra birkaç saat yatmadan dik oturmak baharatlı yağlı yiyeceklerden uzak durmak iyi gelebilir bunları yapmana rağmen geçmiyorsa doktoruna söyle ilaç yazacaktır
123w123w SmerKa rennie duo ben kaç tane bitirdim bu gruptan hamileligim boyunca içtiğinde hemen etki ediyo
Kubralpergece Canım soda limon sadece soda da olabilir gaviskon şurup birde muz da iyi geliyor mideye bende de ili haftalardan itibaren var bu şekilde geçirmeye çalışıyorum
SmerKa bugün 12 gibi kahvaltı yaptım başka birşey yemedim çalışıyorum zaten sürekli oturuyorum bazen canımı çok yakıyor soda ve sütü deneyeceğim doktor randevuma daha var
Dimplesgirll Bana soda iyi geldi cnm aynı haftadayız muz yerken bile sanki yemek boruma asit geçiyormuş gibi oluyor bide soğuk süt de iyi geliyor
MasalSara Süt içiyordum ben hep ama etkisi uzun sürmüyor burda okumuştum ayva yazmıştı birisi denedim gece yatarken artık ayvayla yatıyorum sütten daha çok etkisi birde doktorum gaviskon yazdı bana duramıycak kadar çok olunca ondan içiyorum