Snkz ilkanneilkbebek valla ben çekmedim de bir abla bana her sancida öluyorsun tekrar diriliyorsun diye aşırı büyük moral vermişti 😂😂😂
Ftmbyrktar_1990 Cansu34 bence kişinin bünyesine bağlı sorduğun soru cnm 🙈 ben 100 lük sancıları hissetmedim 11 cm açılma ile Doğuma girdim az bi suni sancı verdiler oda sancıyı hissetmiyorum diye iki ıkındım kızımı verdiler kucağıma tam 1 ay oldu Doğum yapalı kolaydı benim ki diyorum ya bünye meselesi 🙏
Cansu34 Ftmbyrktar_1990 ben de böyle kolay istiyorum 😅😅 böyle olacağını bilsem göbek atarım çok atmıyım 😅😅
Minedemir15 Ftmbyrktar_1990 bn sıfır açıklık yatışım yapıldı 12 saat çektim sadece 1 cm açıldı 24 saat sonunda doğum yaptım kabus gibiydi ama her kabusun sonu vardır bebeğimi görünce bütün acım gitti unuttum şuan acısını
Ftmbyrktar_1990 Cansu34 valla canım inşallah rabbim kolaylık verir bende korku yoktu ama normal mi sezaryan mı bilmiyodum hangisi hangisi kafamı ona yorardım 😂
Dezehs Cansu34 değişiyor canım yavaş yavaş artıyor benim ilk 6 saate ikinci 12 saat üçüncü 8 saat 4. Bebegin de 3 saate oldu sancılarla beraber
Esrabrhkl Bebek gelecegi sirada afedersin tuvalette Kabız olunca ııııııııh yaparsın ya bu kabız olmandan biraz daha acı veriyo sadece . Bence kendinizi fazla korkutmayın normal en guzeli
cavbella Herkesin acisi farklı oluyor normal düşünüyorsaniz kendinizi korkutmayin. Ben çok panik yaptım doğum sırasında yarım saat doğumhanedeydim o kadar panik oldum bağırdım ki sesim kisildi 🙈 şimdiki aklım olsa önce kendimi sakinlestirirdim
Mervemim ilkanneilkbebek normal doğumu bilmiyorum ama sezaryeni 4 gün önce oldum zorunlu sezaryen dı . Her zaman derdim yine diyorum normal dogumdan korkup sezaryene yönelenlere hayretle bakıyorum 🙄 evet muhakkak kü sancısı ıkınmasınonuda yaşayan bilir fenadır fakat sezaryen ile yataktan kalkamıyorsunuz kendinizle ilgili olan bölümlerü geçiyorum ama bebegi emzirmek içim mecbur egilmek zorunda kalıyorsunuz eğilip dikişlerin üzerinde oldugunuzdan dogruldugunda yaşanılan acı da tarifsiz .. herkes için hayırlısını nasip etsin rabbim