Didemalkanendik Merhaba kızlar 13 haftalık hamileyim bastan beri hiç bulantım kusmam olmadı fakat 12 haftadan beri hiç bişey yiyemiyorum sürekli çıkarıyorum su bile içemiyorum yarın kontrolüm var ama yine de sizlere sormak istedim
Songul Didemalkanendik aynen bende senin gibi olmustum 12 haftadan sonra 3 hafta kadar surdu sonra ara ara devam etti allah yardimcin olsun canim biz simdi 35 haftalik olduk
NecatiMerveCingz Didemalkanendik benimde 12 ye kadar kadar olmadı sonra hafiften başladı doktorum şekerin düşüyordur atıştırmalık ara öğünleri çopalt dedi14 . Haftadayım azaldı cnm
Songul Didemalkanendik insallah cnim benim 3 hafta kadar surdu artik lavoboya gidemiyordum elimde kova yatakta bekliyordum yani allah yardimcin olsun
Aysenurtsr Didemalkanendik allaha sukur yiyip icmemde skinti yasamiyorum, ne kadar cikarsamda bir o kadar geri yiyorum 😄 Allah yardimciniz olsun, gercekten zor.
Didemalkanendik NecatiMerveCingz ben bişey yiyemiyorum zaten canm göresim bile gelmiyor valla bende sorucam bakalm yarın dr a