Sezencakal Merhabalar 30+4 haftalık gebeyim yavaş yavaş çanta hazırlamaya başlıyorum herşey tamam sayılır ama tecrübeli annelerden yardım istiyorum hangi bezi ilk olarak kullanmıştınız yeni doğan bez alıcam karar veremiyorum 😌
RukenYildiz Ben yazdım kimse yazması prima alıcam huggies güzel içerikli diyor mühendisinoğlu ama Türkiye de satış maalesef yokmuş öyle yazmış önceden vardı kardeşim onu kullanmıştı
Busraclk Sezencakal 40 ı na kadar prima ondan sonra sleppy geçcem iyisinden pişik kremi falanda aldımm problem olcağını sanmıyorm
Busraclk Esesen primayı babam almış ben almadım 200 tane falan var içinde mecbur kullancam yoksa sleppyle başlıcaktım
Esesen Busraclk ben indirimdeydi bir tane prima aldım 64lü o da 3-6 kilo arası yeni doğanı da prima alırım olmadı sonra bi sleppy denerim az sayıda olanlardan alıp pişik olmazsa devam
1510busra Bende sleepy aldım, herkes kullanıyo memnunluk seviyesi vardır diye annemler prima diye diretti ama bi doktor incelemesinde goon bebek bezinin baya iyi olduğunu kendisinin de kullandığını söyledi. Çok kararsız kaldım?
Deletedmom0041 Sezencakal oğluma prima kullanmıştım çok memnun kaldım. Şimdi kızım olacak 2 paket prima aldım pişik falan yapmazsa primayla devam ederim. Herkes pahalı diyor ama hiç sızıntı problemi yaşamadım ben arkadaşlarım farklı markalar alıp gün içinde bir çok kez alt ve giysi değiştirirdi. Ben o konuda çok rahat ettim. Zararlı diyenler var ama bana göre hiç bir bebek bezi masum değil...
Ndd Sezencakal uzun arastırmalarım sonucu sleepy natural almaya karar verdim.kimyasal yok içinde. Huggıesde iyi ama turkıyeden gerı cekıldı 😔