Zynptunc siz beni anlamışsınız zaten.Lütfen bahsedilen yorumlar ile ilgili bayanın profilinden benim mesajlarımada bakabilirsiniz,alıntı yapmış zaten.insanları doktora yönlendirmek,doktorlara güveni aşılamaya çalışmak,ilaç dediği artık yerin göğün haberi olduğu gibi “gebe kalmadan üç ay öncesinde folic asit (yani vitaminin) kullanılmasına yönlendirmek”,reklama ihtiyacı olmayan doktorumun ismini vermek, (“izmir’deki Doktorun şakşakcısı olmaktan iyidir paşa!!!😎” 😱 yorumu,ki doktorumun önünde saygıyla eğilirim,bununla da gurur duyuyorum,aldığı eğitim,insanlık ve vicdanı herkesin kendi doktoru kendine 1 taneciktir,doktor düşmanı bunlar.ne demekse doktorun şakşakçısı olmaktan iyidir🤬)Doktor önerisi isteyene de tabii ki memnun kaldığınız doktorunuzu tavsiye edersiniz.yeni bir gebeyi sen dış gebeliksindir telaşına sokmaya çalışanlara karşı sen doktoruna güven şeklindeki rahatlatıcı yazım,için rahat etmiyorsa iki gün sonra tekrar kan ver ya da muayene ol dediğim için dış gebeliği bilmemem.vs..vs...yazacak ya illa🤗🤗.
Neyse siz en iyisi ikimizin profilinden de yazdığı mesajlara bakın zaten yorumunu yapacaksınızdır.Teşekkürler.Zaten güzel ve faydalı olabilecek her şeyi yıpratmak ve saptırmak isteyenlerde olacaktır.