Didi6 Lidya. Tarihimizden bir isim. Mila Rus ismi. Lara'nın mitolojideki anlamı hiç hoş değil. Sır tutamadığı için dili kesilen peri.
Deletedmom0041 Didi6 meraktan soruyorum lidya nin tarihimizle ne gibi bir ilgisi var? Lidyalılar var benim bildiğim onlarında bizle ilgisi yok @Yesiimduurmus 3 isme gelince ben hiç birini sevmiyorum canım yaa 🙈
Didi6 Deletedmom0041 Ben de bu tür isimleri sevmeyenlerdenim. Lidya yine en azından topraklarımızda yaşamış bir medeniyet. Mila gibi alakasız bir Rus ismini koymaya yeğlerim. 😅
Failknr Deletedmom0041 nasıl lidyalıların ülkemizle ne alakası var. Güzel anadolumuzun milattan öncesinde var olmuş önemli medeniyetlerinden. Takas usulu varmış o çağlarda ve onlat ekonomide çıkan problemleri parayı bularak çözmüşler:) ayrıca soylu kadın ve cennet bahçesi anlamına geliyor lidya:))
srfnr Ya valla kusura bakmayinda bu isimler ne gozunuzu seveyim kedi kopek isimleri gibi gozunuzu seveyim.degisik isim isterken sacma sapan bisey koymayin
Deletedmom0041 Didi6 ben de sevmiyorum bu isimleri lidya evet bir medeniyet. Ülkemizde zamanında yaşamışlar. Ben bizle ilgili başka bir tarihi mevzu var ben mi bilmiyorum diye düşündüm 😂