Mina1 Merhaba kızlar ilk kızımın ismi Mina eslem 36 haftalık hamileyim ve daha kızıma isim bulamadık lütfen isim önerisi yazarmısınız
Badevehande Mina1 almira hayalim😍😍 mira olan ama mila değil canım eşim koydurtmadı bade olacak bizimde❤️
Bsraakll Badevehande badenin anlamını tam olarak araştırdınız mı acaba ? Bizde bade ve nil arasında kalıp , bade nin anlamından dolayı nil dedik ama aklım bade de kaldı :) Google direk şarap, içki diye çıkarıyor anlamını o yüzden tereddüt ettik
Ozgehasan Mira olabilir eylem berra defne deniz belinay kumsal idil süheyla gülbahar berna Rabia Ayşe Doğa ecrin ilayda Lebuda melisa bizim kızımız olsaydı ela koyucaktik ama erkek nasip 😊 kendi ismimide örnek vereyim Özge😄🙏
Badevehande Bsraakll evet nereye yazsam bana bu soru geliyor 😊 şarap cennet içeceğidir zaten tasavvufta da ilahi aşk demektir bade. alkol şuanki müşriklerin uydurduğu ve amacı sapkınlık için kullanılan bir içecektir.
Bsraakll Badevehande evet bende okudum tasavvufi bi terim oldugunu aslnda ama şarap alkol anlamnda kullanlması rahatsız etti ...Yoksa söylemesi çok hoş , kulağa hoş geliyor
Bsraakll Badevehande önemli olan senin içine sinmesi zaten , benim bilmediğim bi anlamı varmı ya da yanlış mı biliyorum diye merak ettiğimden sordum ben sadece