Tugbaolgnn 13+3 haftalık hamileyim ama uzandığım zaman karnımın sürekli yukarı aşşağı hareket ettiğini görüyorum sanki kalp attığı zaman yada nabız attığı zamanki gibi karnım oynuyor ve bu bayadır böyle sizce neden ?
denizannee Tugbaolgnn senin damarın atıyor olabilir. Bebek hareketi olucağını hiç sanmıyorum benimkinin hareketi 27.haftadan sonra gözle görülür hale geldi
ilaydakani Tugbaolgnn ben bir yerde kalp atışımızın yansıması diye okumuştum dikkat edin kalp ile aynı anda atıyor
Tugbaolgnn gulertkn peki şöyle bir şeyde oldu iki kere elimi karnıma koyduğum birşeyin böyle attığını hissettim üst üste 3 4 kere o nedir acaba ?
defne55 Tugbaolgnn senin damarın atıyor canım ben 22 haftalık olmama rağmen bebek oynarken karnımın oynadığını görmüyorum
gulertkn Tugbaolgnn tekme değildir buna emin olabilirsin yani solucan kadar küçük bişeyin ayaklarını nasıl hissedebilirsin
Busraclk Tugbaolgnn damarlardır bebek mümkün değil o haftada hissedilmez 26. Haftafan sonra gözle görülürdü benim bebeğin hareketleri 22 de hissetmeye başladım tamamen tekmelerinide
Meryu Tugbaolgnn benim günde bi kaç kez oluyodu dr düzenli olarak ritmik şekilde olmuyosa normal istersen öyle olduğun günlerde iki tane magnezyum iç demişti çok şükür sorun olmadı
Tugbaolgnn Tekme olmadığına eminim zaten programdada yazıyordu sadece karıncılaşma gibi hissedebilirsiniz hareketlerinş hissedemezsin yazıyordu kasları o kadar güçlü değil ben dışdan hissedemem ama insan birazda tesirgin oluyor birşey olur diye.
Nuur2001 Canım damarın atıyor aynısı bende de var her insanda oluyormuş ama hamilelerde daha belirginmiş
Bellabells Tugbaolgnn o gördüğün bizim nabzımız canım.bundan sonra sürekli öyle olacak nabzın.hatta vücudunun her yerinden nabız alabileceksin.çünkü kalbimiz bebeğe ve bedenimize kan pompalamak için ekstradan çalışıyor.
Minisveannesi Tugbaolgnn canim hamileligini ilk ogrendiginden beri varmiydi acaba yoksa sonradan mi belirdi ?
Minisveannesi Gobegin en bastan beri segirmesini erkek olarak yorumlarlarmis o yuzden sordum en bastan varmiydi diye