Kbradmrdg gulertkn tabiki yaptırmak lazım orana bakmaması çekingen olmamanı kendini kasmamana yardımcı oluyor en azından
GNS_2019 38.ci haftamda yapıldı. Bir hafta öncesinde doktorum belirtti. Haftaya seni muane edecegim diye
Deryayilmazkahraman gulertkn benim çatı muayenem geçen hafta yapıldı yani 36 haftalıkken. Belli olmuyor doktordan doktora değişiyor yani kimi son hafta bakıyo
Ruzgar_1405 Benim salı günü yapılacak çatı muayenem. Tam 38 haftalık oluyorum o gün. Doktorum randevu verirken söyledi 23 ünde geldiğinde çatı muayeneni yapalım diye. Ağrı vs. olmadıkça zaten önceden söylerler canım yapacakları zamanı.
Cansn gulertkn doktoruna sormalısın. Benim doğuma gireceğim gün yapıldı. Doktordan doktora değişiyor. Ama normal doğumu göze alıyorsan ağda sinek ısırığı kalır. Git 37de temizlen rahat edersin lohusalıkta da. Çünkü dikişin falan olursa traş ile temiz bırakmak çok zor olur.
TugbaClk Feyzanuuurk doktora göre değişiyo demek ki 🤷🏼♀️kendi doktorum izinde nöbetçi doktor nst de sancın çıkmış açıklığına bakalım deyince mecbur kaldım ama şükür ki sorun yaşamadım beklemedeyiz 😌
Simos44 Kubishcan Arkadaşlar kendinize uygun bi jilet bulun hele ki ağda alerji yapıyorsa. Ağda yaparak kendime verdiğim eziyete çok pişmanım yapacak bişe yok bir gün önceden alınca jilet de tertemiz oluyor. Hele hamileyken iki büklüm ağda düşünemiyorum. Doktorlar İnan’ın önemsemiyor önemli olan temiz olsun jilette azıcık kıl görünüyor diye çok takmayın.
Tuaa15 gulertkn kendisi söylüyor canım geçen hafta Cuma günü gittim 35+4 düm 2 hafta sonra çatına bakalım kemik yapına uygun mu diye dedi yani 26 Temmuz’da altdan bakacak oda 37+4 oluyor
TugbaClk Feyzanuuurk bence korkulacak bişey değil 3-4 saniye ancak sürüyo zaten ama kişiye göre değişebiliyo ablam hiç baktıramamıştı mesela ben vajinismus tedavisi gördüğüm için bu konuda kendime güveniyodum güvendiğim gibi de oldu çok şükür :) tek korkum doktorum izinliyken doğumu tetiklemesiydi 2 gün geçti şimdilik bişey yok :)
Sibsibella Feyzanuuurk valla beni çok korkutmuslardi evet acıdı ma anlık bisiydi geçti gitti catim biraz darmis belki ondan acimistir herkesin aynı olmaz bence