Tekaskeymenaras Merhaba kızlar 9 haftalık hamişim benim yüzümde bir sürü sivilce çıktı neden ki kendimi çok çirkin kötü hissediyorum Progestan kullanıyorum omu yapıyoki şimdiden teşekkürler 🥰🥴
Birminiksusamtanesi Tekaskeymenaras bende de her hafta farkli bir yerimde cikiyor canim suan tam cenemde bir sivilce var inatla patlatmiycam iz kalmasin diye 😂 ben progestan kullanmiyorum ama bende de cikiyor hormonlardan sanirim onceden yumurtlama donemi ve adet oncesi olurdu simdi neden bilmiyorum 7+5 bu arada ❤
Evinanne Tekaskeymenaras ben 16+3 bende de çıkıyor ergenlikte hiç çıkmamıştı adet öncesi de tek tüm çıkardı şimdi bütün çenem sivilce oldu hamileliğe bağlıyorum inşallah geçer🤗
Tekaskeymenaras Birminiksusamtanesi ben patlatmasam bile eşim takıntılı paso patlatma peşinde iz fln kalmaz inş bide kız olunca öle oluyomuş diye duydum bilgin varmı 😂
Tekaskeymenaras Evinanne heh aynen beni anlattın canım ben ergenlikte bilmem sivilcem çıksın en fazla bi tane şimdi sürüsüne bereket inş geçerlerde bebişleride sağlıklı sıhhatli kkıcağımıza alırız🙏🏻
Birminiksusamtanesi Tekaskeymenaras benimkide el atiyorda patlattirmiyorum 😂 yok bilmiyorum oyle miymis sirtimda flnda cikiyor yuzumun her hafta farkli bi yerinde cikiyor ama 😂
Evinanne Tekaskeymenaras bende ay sonu cinsiyeti öğrenicem ama bende diyorum kız heralde çirkinleştirdii😂
Tekaskeymenaras Evinanne kuzum kaç haftalık oluyorsun cinsiyet öğrenmek için kimisi 11 hafta diyor kimi hiç göstermiyor
Evinanne Tekaskeymenaras ben şuan 16 haftalığım gidene kadar 17 sonunda olcam ama bbilerek geç gidiyorum ki net cevap alayım kafam karışmasın burda değiştiğini sürekli okuyoruz😂 ama burda okuduğum kadarıyla 12 hafta da bile öğrenen var
Pelin86 Tekaskeymenaras decavit kullaniyormusun yada vitamin başlarda çok sivilce yapti. Ama sonra geçti ondanda olabilir.