Yagmur-ny 10+2 deyim kızlar sürekli yediğimi çıkartıyorum ama bebegin gelişiminde bir sıkıntı yok herşey yolunda ama göbeğim çıkmadı daha iki tane doktora gidiyorum hem özel hem devlet ikiside bi problem yok herkezin göbeği aynı olmuyor dedi ama psikolojk olarak takıyorum başına gelen varmı ne diyorusnuz bu konuda
Ozican Yagmur-ny inanın çıkınca zor 😒 ben zayıf hamile kaldım 5 aylık oldum kocaman göbeğim var şimdiden nerdeyse 😬 takmayın kafanıza çıkıyor göbek 😬
alyavetuna Yagmur-ny zaten 10 çok erken canim. Ben zayıftım göbeğim hiç yoktu 13.hafta ile 17 arası ayva göbeğim oldu tisrotten belli olmuyordu 17 den sonra nasıl olduysa bayağı büyüdü sanki dolmuşta falan hamile olduğumu anlıyorlar artık. Takma kafana inşallah yavaş yavaş az az büyür. Ani büyüme de çatlama yapıyor çünkü. Dr 13.haftadansormustum göbeğim ı gösterip bu bebek mi diye sanmıyorum ilk zamanlar gaz doluyor karın daha bebek belli olacak büyüklükte olmaz dedi doğru benxed3 şimdi 20 haftaligim dün biseyler dedim 6 aylık hamile gibi oldum sabah kalkıyorum minicik 😂
novice_mom Yagmur-ny Bi kere göbeğinin çıkması için çok erken canım. 20.haftamdayım daha yeni göbeğim çıktı. Hatta bazı giydiğim bluzlarda hamile olduğum bile anlaşılmıyor. Toplamda 3,5 kg aldım. O yüzden normal çıkmaması önemseme, kafana takma derim 🌸
Aysemlg Yagmur-ny 11. Haftada çıktı göbeğim 5.5 aylık hamileyim ama karnım 9 aylık gerçi benm ikiz ama iç karnım geniş değilmiş😅
Yagmur-ny d190516 bundn önceki gebeliğimdede bebek 2 aylıktı kalbi durdu kürtaj oldm bundada göbeğimi göremedkçe bişey oluck kaygısı başladı
Yagmur-ny Bu istifra etmekle alakalı mı dedim ama eminde olamamıştm çok teşekkr ederm kızlar içime su serptiniz 🙏
Burcuveburcum Yagmur-ny Acele etmeyin derim göbek büyüdükçe insanın hareketleri kısıtlanıyor 🙈ilk bebeğimde 6. Ayda anca çıkmıştı ikincide 4.ayda pıt diye çıkıverdi ne kdr geç o kdr rahat 🙈
Yagmur-ny Allah razı olsun kızlar çok korkuyrm çnkü büyümeynce bişeymi oluck ona diye dhaha anne karnına düşer düşmez kaygısı düşüyor anne olmak buymuş diyorum
anapanda12 38 haftamdayım doğumum geldi çattı inan 26 28 haftalık bile değil şuan göbeğim o derece yok sayılır bide hep aşağıdaydı hastaneden bugün çıktım dün gece benle aynı odada kalmaya bi abla geldi 34 haftalık göbeği benimkini 3e katlardı yani bu biraz bedenin yapısı iç karın yapısıylada alakalı benim iç karnım geniş diye çok yok hatta göbeğimde tek çatlak dahi olmadı bemce acele etme bekle keyfini çıkar hatta çünkü göbek büyüyüp ağırlaştıkça sağdan sola dönmek işkence oluyor inan ki 😁
Busraduru Yagmur-ny ben 5 bucuk aylık hamileyim daha yeni cıkmaya basladı karnım her insanın yapısı farklı benım iç karnım geniş dedi doktor seninde daha cok erken zaten
Kubra5454 Yagmur-ny ben 30 haftalığım ve karnım yok kadar küçük diyebilirim gebeliğimin başından beri aynısını düşünüyorum Senin gibi ama her insan bir olmuyormuş içerlerde biyerde saklanıyor bebek işte 😂 sıkıntı yapma 😌