zcolak Ayseysf siveno markası kullanıyorum ben canım hem kokusu yok hemde doğal. Kişisel bakım marketlerinde genelde bulunuyor
Melllyy Ayseysf roll on değil ama size bi tavsiye verebilirm. Duştan sonra ıslak koltukaltına karbonat sürerseniz 2 gün ter kokusu olmuyor hiç :) hatta ben hindistan cevizi yağı ile karbonat sürüyorum hem nemlendiriyor hemde hiç koku olmuyor
kayramom1 Ayseysf ben rolon değil ama deotak kremini kullanıyorum hiç koku yok ve aşırı etkili gratis ten almıştım
Pandabekleyenanne Ayseysf gratiste satılan cyrstal diye bir rolon var tuzdan oluşuyor. Alkol koku paraben hiç bir şey yok. Suyla ıslatıp kullanıyorsunuz. Saf tuz cunku. Koltuk altında asla koku olusturmuyo ve 1 tanesı 1yıl gıdıyo tavsıye ederım
Bellabells Melllyy bir ara bunu uyguluyordum ama kıyafetlerimin koltuk altı kısmı sapsarı leke oluyordu.bıraktım.
Melllyy Bellabells ben hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar Bayadır da yapıyorum bünyeden bünyeye değişebilir belki
Ayseysf kayramom1 Bende kullanıyorum eskisi gibi etkı etmıyor kesınlıkle kırmızı krem olan var bende hiç bi etkisi olmuyor eskıden cok guzeldi
Meyra61 Ayseysf amway ın roll-on u çok güzel ben kullanıyorum bay bayan tek tip rollon leke yapmıyor terlesenizde kokmuyorsunuz şiddetle tavsiye ederim
Ayseysf Meyra61 Annemın evın de var oraya gıdınce kullanıyorum kesınlıkle harika🙊 Kendi evime niye almadıysam bu postu açarken hangı kafadaydım acaba bası unutmusum