Zeynepzeze Ben biraz önce kontrole gittim, yine göremedim bebeğimi. Yüzünü çok merak ediyorum en son detaylı da görmüştüm. Siz görebiliyor musunuz? Doktoruma söyledim parça parça baktığım için ve kafası aşağıda olduğu için görünmüyor dedi 😔
Serpilsaltikalp Zeynepzeze ilk gebeliğimde 38. Haftada gördük. Yüzünü kapattığı döndüğü icin görememiştik 😊
Esenn1 Zeynepzeze Her gittiğimde doktorum gösteriyor yüzünü ama siyah beyez olduğu için çok bişey anlamıyorum tabi 😃 Dün gittim hayal meyal gördüm yüzünü yine ağzını burnunu falan parmaklarını emiyordu mimik sıpa 😂😂 32+1 oldum bu arada...
Nurtube Bizim ki de sürekli kolunu bacağını yüzüne çekiyor. Ses dalgaları rahatsız ediyor sanırım. Biz de bir kere uyurken yakaladık.
Zeynepzeze Nurtube Acaba rahatsız mı oluyorlar ki? Bende dedim doktor mu göstermiyor ama sizde görememişsiniz
GuelGltkn Zeynepzeze benim doktor gösteriyo ama tam net yüzünü göremedik cünkü hep elleri yüzünde oglumun 😄
Asliemirpeker GuelGltkn prensesimde öyle sürekli elini yüzüne kapatıyor daha göremedik. Çok üzülüyorum ya...
GuelGltkn Zeynepzeze yok cekmiyo yüzünün yarisi görünüyo hep 😄 ümid ediyodum büyüdükce gösterir artik diye ama 29 hafta oldu eler hep ayni
esra1907 Zeynepzeze bende göremiyorum doktorum bu artist olucak göstermiyor pas vermiyor dedi haftaya randevumuz var çikolata yicem bu sefer 😂
Ayguns Çok şükür tam 3 kez denk geldim yüzüne. Hiç yüzünü kapattığı anına rastlamadık ama en son ki kontrolümde çok çok belliydi. Doktorumda sağolsun renksizde olsa yüzünü görüntüleyip verdi ☺️