Smyy7 Ben bebek arabası almak istiyorum ama pusetli hafif ağır olmayanından alıpda memnun kalan yazabilir mi
gulsahhzry Smyy7 henüz kullanmadık ama biz Kraft pocket travel sistem bebek arabası aldık. Çok hafif kolay katlanıyor ve katlandığında da valiz gibi çekçekli oluyor. İnceleyin derim 😇
Otherozge Smyy7 ben daha kullanmadım ama chicco aldık.bn dedim kullanışlı olsun bi kucagımda cocuk varken bi elimle kapatabiliyim arabasını dedim hafif olsun tek elimle çok rahat sürebiliyim dedim.chicco önerdi bizde aldık ama nasipse kızımız dogunca inşallah kullanıcaz 🙏🏻❤️
Mucizesinibekleyenanne Canım netten pierre cardin escape modeline baktık baya hafif 7 kilo yazıyor ama birde mağazadan inceleyip karar vericez bulunduğun şehirde varsa bi incele derim
sbhtyndk instagramda ayhancocuk var babyhome marka bebek arabasının en hafif araba olarak tanitiyorlar bi bak istersen
Adu Geçenler de instagram da okudum bir postun altin da bazı yorumlar travel sistem arabanın çok gereksiz olduğunu söyledi bilemedim😒
sbhtyndk Adu baston arabalarda bana hemen kırılı vericekmis gibi geliyor.. sonucta küçücük bebek digerleri güvenilir gelmedi, belki ilerleyen zamanlarda bastonlar tercih edilebilir.. kisinin tercihi
Miraylina nazliiecemm ewet var internet üzerinden de alabilirsin canm ama istoç da 100-150 tl indirimli aldık sadece
Adu sbhtyndk sanırım pistlere uygun bastonlarda varmış valla bilemedim benim de kafam karıştı orda baya yorumları okuyunca :)
sbhtyndk ponciklerin_annesi elele babynin aldim ranger modeli 1330tlydi kidosanalbebe de... suan ne kadae bilmiyorm. 1 ay falan oluyor
sbhtyndk ponciklerin_annesi cift yönlü twist model olup 360 derece dönen kasaların cabuk deforme olduğunu, ağırlığa dayanmadığını duydum.. birde oturma unitesinin ustunde kapanmasina dikkat et.. ayri bir kolaylik oluyor