Ikarus352 Erkek bebeğime 18 haftalık gebeyim. İlk oğlumun adı Ali Eymen. Bu çocuğuma ne isim koyacağım bilmiyorum. Aras Bulut Çınar Barış İsimleri var aklımızda. Aras Bulut ismini çok seviyorum. Ama Aras isminin manası iyi değil. Daha doğrusu adam akıllı Bi mana bulamadım. Ve karakterde önemli. Mesela Ali'ler inat Eymen'ler hiperaktif oluyor. Çocuğu yada yakını bu isimde olan karakteri huyu nasıl bilgisi olan varmı?
aslimutlu1 Ikarus352 eymen isminde yigenim var , bu kadar mı saygılı sakin bir cocuk olur .. isim cok güzel . Dün bizde erkek olacagını ögrendik , esim bulut ismini ve umut ismini begeniyor . Bulut da güzel bir isim . İsimler karekteri etkiliyor gercekten .
Ikarus352 RdvnMlkn manası iyi olsun istiyorum. Eşimle Aras Bulut ismini seviyoruz ama Aras nette "at kılı" olarak geçiyor. Baya derine indim eski dilde "uyuşuk" demek diye tabir gördüm. Bazı kişiler ise cennette akan ırmak diyor. Kafam çok karıştı
gulsahhzry Ikarus352 biz de Aras koymayı düşünüyorduk çok seviyorum ama anlamından dolayı vazgeçtik. Kuzey koyacağız inşallah 🥰❤️ Bulut ismini de ayrı olarak çok seviyorum💕
Didi6 Ikarus352 Cennette akan ırmak değil de direkt Türkiye'de akan ırmak. 😁 Aras nehri var Doğu Anadolu'da. Yani o kadar anlamsız bir isim değil. Ama ben seçeneklerden Barış'ı beğendim.
Ikarus352 RdvnMlkn çok hareketli ve hiperaktif oluyorlar :) aşırı hızlı. Yerinde hiç durmuyor :) çokta zekiler :)
Ikarus352 aslimutlu1 benim ki hiperaktif. Oğlu Eymen olanlar hep aynı şeyden şikayetçi :) valla bakalım daha düşünüyoruz :) ama aras bulut çok istiyorum
Ikarus352 gulsahhzry kaynımın hafız tanıdığı var. Ona sorcaz bizde bakalım. Güzel bir mana çıkarsa Aras Bulut koyacağız gibi :)