NataliaAkar Arkadaşlar birşey sorabilirmiyim.moralim çok buzuk bugün Obstetrik US ultrasona girdim ve ultrasonda coçunda beyinde birkaç adet koroid pleksus kisti izlenmiş ne yapmak lazım bilemiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
MuratZeynepDiner NataliaAkar okudugm kadarıyla gebelerin %4 ünde görülüyormus sonradan kayboluyormuş çok önemsenecek birşey değil üzerinde cok durmuyorlar inşallah en kısa zamanda geçer
Oge NataliaAkar drunuz bu konuda sizi yönelndirmedi mi sadece sonuçlara bakarak bu sonuca ulaşmayın lütfen
Busrabozdemir NataliaAkar canım sakın üzülme benimde iki hafta önce doktorum coroid kisti olduğunu söyledi ama genelde geçer istersen bir perinatoga görün dedi. Bir hafta sonra perinatoloğa gittiğimde küçülmüş kaybolmak üzere dedi. Ama illada rahatlamak istiyorsan bir perinatologa görünebilirsin çok detaylı inceliyorlar
ElifTpcTalas Ftmanur53 merhaba.. bebegnzdekı kıstler kayboldmu acaba benm bebegmde de koroıd kstlerı cktı z😪
Ftmanur53 ElifTpcTalas en son ikihafta önce gittim yani 24.haftamda 4mm olmuştu ilk öğrendiğimde 8mm di inşllah bu gidişimdede kaybolur başka herhangibir sorun yoksa kafanıza takmayın bende çok taktım birsürü doktora gittim hepsi gecer dedi beklemekten başka çare yok siz kaç haftalıksınız kaç mm dediler
58Vildan ElifTpcTalas canim bana 18. Haftada iki tane 4 mm koroid pleksus kisti var dediler 2 hafta sonra gittigimde ikiside gecmisti onemsenicek bisey degil
ElifTpcTalas Ftmanur53 bende 18 de cktı 6 mm biri biri 8 mm detaylıya grdim 19haftada ıkılı testmde temizdi baska bsey ckmadı cok skur 23 haftalıkken gel dedi gidicem işte ama gunler gecmıo sanki
ElifTpcTalas 58Vildan inşallah canım benımde 18 de cktı doktorum onemsız dedi ama içim hep huzursuz detaylım temız ıkılı testlerm temiz ama korkuorum 24 de gdcem bdaha
58Vildan ElifTpcTalas canım şöyle düşün bu da bizim imtihanımiz sen gönlünü ferah tutki hep iyi sonuçlar alasın
Arya92 Arya92 şuan 29.haftadayiz .18.haftada ayrıntılı da görünmüştü sonra 21 de tekrar çağırdılar görülmedi Kendi doktorumda 21 de görmedi kist.sonraki randevum 26.haftamdaydi kendi doktorumla yine kist görünmedi.icinizi ferah tutun geçecektir.