Momyorgun Arkadaslar kuzenim hasta son iki ayı dediler düşündükçe cok kötü oluyorum. Ama hamileyim bebeğime zarar vermekten korkuyorum. Bu acıyı nasıl yasamalıyım bilmiyoRum.bana yardım edin 🥺😢
Mlssa Momyorgun Böyle bir şey yaşamadım,Ne diyeceğimi bilemedim metin olmalısın bebeğin için😥 çok zor bir durum Allah yaşatmasın kimseye,şifa versin Rabbim kuzenine inşallah🙏🏻
Duuyguum Momyorgun bir aylıkken annemi kaybettim yeni öğrenmiştim daha 😔 allah şifa versin kuzenine hepimiz birgün öleceğiz dua et bol bol
ikicocuklubiranne Momyorgun bebeğimin kesesini gördüğüm gün ananemi kaybettim bizimle yaşıyordu evimizin bir bireyiydi 😔 sadece hamile haberimi verebilmiştim. Cenazesine de gittim yıkanırken yanına da girdim çok şükür rabbim sabrını seviyor canın acımıyor mu diye sorarsan çok özledim ama rabbimden geldik ona döneceğiz böyle düşün. Rabbim inşallah şifasını verir bunları düşünmek zorunda kalmazsın 🙏🏻
Mervednr Momyorgun allah şifa versin öncelikle canım. Rabbim her şeyin sabrını veriyor merak etme. Benim dayımın kızlar vardı büyük olan 7 aylıktı babasını kaybettiğinde , daha sonra küçük olan 7 aylıktı yine kardeşini kaybetti ikiside çok şükür zamanında doğurdular. Tabi ki hamilelikten çok daha üstlerde yaşadılar duyguları kolay değil ama herhangi bir sıkıntı olmadı. Tabi bu sende farklı da olabilir her şey allahtan bunu bilip kabullenmek lazım. Ölüm de doğum da bizim için. Fazla yıpratmamakta fayda var derim.
Duuyguum ikicocuklubiranne bizimde öyleydi benimle yaşıyordu çok zor oldu allah sabrını veriyor gerçekten allah mekanlarını cennet etsin 😥
Momyorgun Ağlamak üzülmek bebeğe zarar mı? Bebeğim 5 yıl sonra oldu. Ona kıyamıyorum üzüldüğüm için kendi elimle ona zarar vermek asla istemem. Zor bir durumdayım 🥺🥺
Badevehande Momyorgun aslına evet zarar canım artık hissediyorlar ve karakterlerine kadar etki esiyor stres yaşayınca😞😞
Minedy Momyorgun ağlaman üzülmen eğer çok yıpratmıyorsan kendini bebeğine zarar vermez amaaaa!!! Eğer bu cenaze sürecine takılı kalıp bebeğinle iletişimini keser ondan sevgini konuşmanı, karnını okşamanı esirgersen bu onu çook etkiler inan bana. O yüzden dikkatli ol. Duygularının farkında ol, bebeğine karşı sorumluluğuru unutma. Bugün okuduğum kitapta derin acılar anneyi bebeğe karşı ilgisizleştirir ve bundan bebek etkilenir diye yazıyordu
Momyorgun Badevehande evet bugün annem artık kendini alıştır son zamanları dedi. Bana da kıyamıyor önceden hazırlıyorlar ama ben öyle deyince cok kötü oldum. Bebek deminden beri tekme atıyor kuZum benim senden cok özür dilerim 🥺😢
Badevehande Momyorgun hiç stres yapma bak sen üzülme diye tekme atıyor ne güzel hissediyorsun şükür et🥰🥰
Mucizeemm Momyorgun 39. Haftamda anneannemi kaybettim ama ölüm bizler icin dua et bol bol herşey Allahtan
Snkz Momyorgun ağla içine atınca daha kötü en azından rahatlarsin çok sevdiğim halamın eşi vefat etti kış günü mecbur olmadığı halde abimin yapmadığını yapıp 6saatlik yolu araç kiralayıp yanıma geldi sırf yalnız hissetmeyeyim diye ağlamaktan helak oldum öğrendiğimde vefatını ben de gittim otobüsle cenazesine 3gun kaldım ağladım rahatladım içimde kalsaydı daha kötü olurdum
ikicocuklubiranne Duuyguum rabbim mekanlarını cennet eylesin doğduğumuz gibi öldüğümüze de inanmak durumundayız... çok acı ama rabbim sabrını veriyor çok şükür 🙏🏻
Esesen Momyorgun Allah yardımcınız olsun ben babamı çocukken kanserden kaybettim aslında o acılarımdan kurtuldu ama o özlem olmasa. Acılarımdan kurtulacağını düşün canım sen de elbet çok özleyeceksin ama çok o ortamda bulunmamaya çalış bebeğin için
mamyfat93 Momyorgun anneannem vefat etti 3 hafta oluyor. Çok ağladım kendime hakim olamadım. Emanetin aklına geliyor kıyamıyorsun sakinleşiyorsun bir şekilde . Çok şükür iyiyiz
SevdaLinkaaa Anneannemi kaybettim. 1 ay oldu bugün.. 5 aylıktım geçen ay... Ağladım,çok ağladım,içimden geldiği gibi yaşadım acımı... Her gelen ağlama bebeğin var dedi ... Evet bebeğim var . Ama beni büyüten ,meslek sahibi yapan oydu. 😔😔😔