Essdhes merhaba ben Metin ingeç in gebesi olduğum için istediğim zaman istediğim doktora çıkabiliyordum serviste ama siz doğum yapacağınız zaman oraya giderseniz zaten öncelikleri normal doğum olacaktır bir aksilik olmazsa, kendinize bir doktor edinmenize gerek yok doğumunuz esnasında kim nöbetteyse (eğer normal doğumsa ve mesai saatleri içinde olursa Büşra hnm yaptırıyor doğumu) o yaptırır doğumunuzu mesela Metin hoca normal doğuma girmiyor bana söylemişti mesai saatleri içinde normal doğum olursa Büşra Hnm yaptıracak diye ve iyi ki ona denk gelmişim harika bir kadın benim doğumumu o yaptırdı aynısı sizin içinde geçerli serviste yatınca herşey normal seyrederse normal doğum yaptırarlar hatta ben sonlara doğru dayanamadım beni sezeryana alın dedim almadılar sezaryan olursan hemen kalkamaz bebeğine bakamazsın dayan dediler 😇biraz uzun oldu kusura bakmayın yani kısacası öncelikleri normal doğum sezeryanı istemiyorlar çünkü zaten oda sıkıntısı var normal olunca hemen ertesi gün çıkıyorsunuz ama sezeryanda 2 gün ordasınız bu onların da işine gelmiyor bekleyen hamişler var çünkü😍şimdiden hayırlı kolay doğumlar 🙏❤️