Ben ilk gebeligimde buharada muhammet beye gidiyodum.ve ısrarla rahim ağzı yetmezliğim olabilir ablamda annemde var dememe rağmen hiç önemsemedi.her seferinde normal dedi gönderdi.24.haftada doğum başladı.araştırma hastanesine gittik.orda iki gün doğumu durdurabildiler daha sonra sezeryanla doğum yaptım.ertesi gün kaybettik bebeği.eşim muhammet beye durumu anlatmaya gittiginde getirin hemen dikelim demis.esim cok kanamasi var demesine ragmen bisey olmaz demis.bunu arastirma hastanesinde bünyamin hocaya soyledigimizde sacmalamasin kanamali hastaya dikis mi atilir dedi.ben o gunden sonra muhammet beyin adini bile duymak istemiyorum.yaşadiklarimdan dolayı tabi.şu an metin hoca ve buharada fatma hocaya gidiyorum.metin hoca 12.haftada serklaj yaptı.8 agustostada sezeryan için günümüzü verdi cok sukur.fatma hocada hep sakin iyimser tavırlarıyla bana guc verdi.buharada bana gore gidilebilecek en iyisi fatma hanım.kendinizi çok rahat hissedersiniz yanında ve bilgisine çok güveniyorum ben.metin hoca riskli gebelere bakiyo diye biliyorum.ama metin hocayı erzurumda tek geçerim.metin hocaya muayene için gitmeseniz bile detayli ultrasonda bi kere bile olsa o görsün bence