4 5 gün önce yazmıştım kızlar 37+4 falan olması lazımdi hatta 2 cm açıklığım vardı kontrole gittiğim gün muaniyede belli oldu nstde çikan sancılarla yatış yapılmıştı ama ben eve gelmiştim çünkü hiç bir sancı hiç bir belirti hissetmiyordum neyse çıktım eve geldim daha da günüm vardı zaten ben 40 haftasını bile doldurur diye dusunuyodum hatta 16 temmuz gecesi bu düşüncelerden zaten uyuyuyamiyodum saga dön sola dön derken saat 02.00 civarları falan yatakta bişeyin akıp geldiğini hissettim sıcaktı ben normal akıntıdır diye kalktım lavaboya gittim direk kalkmamla beraber yoğun bi şekilde su geldiğini farkettim durmuyor ama durduramiyosun daha doğrusu anladım doğum başlıyor demekki su gelmesi denilen şey böyle biseymis napacamı şaşırdım tabi o an esime seslendim oda şaşırdı gerçekten su mu geldi falan demeye başladı evet dedim durmuyor baksana dedim eşyaları kayınvalidem alt katimda onuda aradık gece geldi baktı yukarı evet dedi suyun geliyor senin hemen arabaya bindik çantalar hazırdı zaten herşey tamamdı ben yolda gidiyorum ama ne düşünceler var kafamda korkuyorum çünkü ilk hamilelegim nasıl olacak nasıl yapıcam bi yandan öyle seviniyorum ki artık oğlum geliyodu 9 ay beklemiştim onu kendime cesaret veriyodum bi şekilde olacaktı belki zor olacaktı ama değerdi buna emindim.. Hastane girdim direk alttan bakıldı zaten hala 2cm açılma nstede ağrılar cıktı yine hemen doğumhaneye yatış yapıldı saat 03.00 falan oldu beni yatırdılar doktorum geldi sabaha kadar bekleyelim dedi bana mudahele yok heralde kendi açılmam olup olmadığına bakılacakti sabaha kadar bekledim sancım yoktu yine acilmamda olmamıştı biliyodum sabah artık doktor tekrar baktı ve suyum azaldığı için doğumu suni sancı verilerek yaptıracaklarını söyledi hemen bişeyler ye iç yedi serum vericez bişeyler yedim içtim ve artık doğumu baslatacaklardi saat 10:00 falandı suni sancı verildi 5 dakika geçti 10 dakika geçti ben dedim 1 saatte etki gösterir heralde ama yarim saat sonra hafif adet sancısı gibi ağrılar girmeye başladı tabi benim rengim gitti artık acılar giriyodu derken derken şiddeti arttı saat 11:00 falan oldu bi saat geçti ben artık kıvranmaya başladım tabi saat 12:00 oldu artık bağırıyorum hemşireler geliyor açılma oluyor tabi 5 cm falan olmuş daha 10 cm olması lazım dediler ve 12.30 oldu ben artık dayanamiyodum herşeyi parçaladım saçımı başımı yoldum ölüyorum sandım bi an hatta yapamicam ben dedim doguramicam öyle bi ağrı öyle bir sancı çok başka bişey o sancılar anaların hakkı gerçekten ödenmez asla... sabret dedi ebe derin derin nefes al bağırma enerjini harcama ıkınamazsın dedi ama elimde değil bağırıyorum belki de bağırmakta değil gerçekten artık dayanamadım saat:12.30 oldu ebe geldi artık bak dedi yarim saat sonra bebeğini kucağına alacaksın allahım dedim sen bana yardım et dayanma gücü ver bana zaten aradan 10 dakka geçti ve bana ıkınma hissi geldi geliyordu artık zaten ve ebe geldi bütün hemşireler geldi hepsi bekliyordu ıkın dedi ebe ıkındım ama bagirmaktan saatlerdir sancı çekmekten halim kalmamıştı ama yapmalıydım ebe yaparsın rabia sen dedi ıkın kızım dedi ıkın güzel ıkınırsan eğer 2 ıkınmada bebeğin gelir dedi o anlar anlatılmaz gerçekten yaşanır kızlar 🙏 ıkın kızım diyordu ebe yanda demirler vardı sık onları dedi tuvaletini yapar gibi ıkın dedi hadi gönder kızım dedi gönder demirleri tuttum 2 veya 3 kereydi sanırım tüm gücümle ıkındım artık artık gelsin istiyordum yavrum allahım bir baktım çıkıyor sıcacık bişey kafamı çevirdim bakamadım o an geldi geldi dedi ebe kafası cıktı yan çevirin omuzunu alın diyordu ben hala bakamadım gözümü kapadım cıktı yavrum artık baktım ağlıyor actim gözümü allahım dedim allahım şuna bak bu nasıl bişey allahim ağlıyordu yavrum hemen sardılar bana verdiler sıcacık ben bunu nasıl anlatiyim kızlar rabbim nasıl büyük allahım oğlum dedim ağlama annem tamam dedim onu teselli ettim sonra benden aldılar ama o koku... Allahım cennet cennet başka bişey değil bal bu çocuk aşk bu çocuk öyle bir koku allahimmm 🙏 aldılar giydirdiler işte böyle kızlar uzun oldu evet biliyorum ama allahım hepinizi kurtarsın inşallah ben normal doğum yaptım çok şükür yavrum sağ salim doğdu evet zor oldu dikişlerim var oturamıyorum kalkamıyorum yatamıyorum annem yanımda saolsun bir bana bakıyor bi torununa koşuyor ben kalkamıyorum zorlanıyorum normal olarak ama inanın herşeye değer çektiğim bütün acılara değdi yine olsa yine çekerim inanın allahim sizede zamanı gelince yaşarsın inşallah ben hala bunları yazdığıma inanamıyorum anne oldum inanamiyorum 🤗 cokkkkkkkk mükemmel bi duydu aşk resmen evlat aşkı buu ♥️ işte böyle kızlar sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz allaha emanet olun hepiniz hayırlı doğumlarınız olsun inşallah 🙏🤗😍