Derryaa Salı günü günüm doluyor suni sancı verecek galiba çok korkuyorum inş biran önce gelir salı gelmedn
Miraylina Derryaa günlerimiz aynı canm bizde 39+3 üz benim kızımda gelmeye niyetli görünmüyor ☺️ Sancılarım oluyor arada senin de oluyor mu adet ağrısı gibi
Derryaa Miraylina oluyor canım da nst tık yok sancı oğlan doğana kadar tekrar tütlendim ağdaya gittim geldm bir saat yürüdm akşam tekrar yürüyecem bir saat
Miraylina Derryaa benimde hep sıfırdı nstde bu hafta 20 lerde çıktı ama hissetmiyordum ozaman evdeki sancılar çok daha şiddetli oluyor geri geçiyor
Derryaa Miraylina benim 50 ye çıkıyor falan geri iniyor 80 100 arası sancıymış eğitimde öle gördük plateste zıplıyorum sıcak duş alıyorm 20 oturuyorm banamısın demiyor😣
Miraylina Derryaa artık gelsin diyorum bende çok sıkıldım sancıda geliyor sonra geçince yine hayal kırıklığına uğruyorum😏
Derryaa Miraylina tmm canım hareket yapıyorum habire 5 dakkada bir çömelme hareketi bacakları açıp 😂😂
Miraylina Derryaa bende sıcak suda duştayken yaptım biraz ama sanmıyorum bi faydası olsun merdiven gidip geliyorm okadar bana mısın demiyor inatçı kızım 😁