Ilknur_emin Kızlar 9 +1 im uçakla yolculuk yapmamda bir sakınca var mıdır doktoruma sormayı unuttum da
Merve Ilknur_emin canım en iyisini doktorun bilir. Ama ben tam senin haftanda dediğim gibi doktorumun izniyle İstanbul dan samsuna uçmuştum 😊 DOKTORun ne derse o
sevval55 Ilknur_emin ben yaptım canım 10 haftalıktım tatile gittim geldim arabadan daha rahat cunku hemen ınıyosun
LeylaCan Ilknur_emin canım doktoruna sor istersen bana rapor vermeden önce haftan iyi gidebilirsin demişti. 18 deydim. ve uçakta ayaklarım çok şişti binersen terlik tarzı giy çünkü ben çıplak ayak yürümek zorunda kaldım havaalanında. 😂
KukyFurMama Ilknur_emin ben 7 haftadan 9 haftaya kadar iki hafta üç güne bir uçak ve otobüs yokculukları yaptım. Yurtdışına gezmeye gitmiştik ülke ülke gittik. Bende sıkıntı olmadı ama siz bilirsiniz
Nur95 Ben hamile oldupumu oğrendiğimden beri 8 i buldu sürekli seyahet etmek zorunda kaldım doktorum bir sorun olmadığını ama 26 haftadan sonra doktor izni olarak alındığını biliyorm sen yine için rahat etsn doktoruna sor ama hiç bir sorun yok
Nazo61 Ilknur_emin bir sıkıntı yoksa yapabilrsn 28.haftaya kadr ondan sonra doktrdan kağıt istiyorlar
nilaylaylaylay Haftamdayım ben de yarın uçakla gidicem. Bir sıkıntı olacağını da düşünmüyorum Şayet riskli gebelik falan yoksa. Millet 10 saat Amerikaya gidiyor doğuma 😄
MomNalbant Ilknur_emin yok 30.haftaya kadar problem yok ama gebeliğin nasıl geçiyor doktorunun onay vermesi lazım