Haticetarhan 18 haftalığız ben hareketlerini hissediyorum ama içten tabi kıpraşmalarını felan eşim de çok istiyo kaçıncı haftada eşimde hissetmeye başlar dışardan
alyavetuna Haticetarhan ben hissettikten 1 hafta sonra dışardan elimi koyunca da hissetmeye başladım eşim gelince duruyordu en sonunda yakaladı sipayi 😍 yani içerde hissettikten 1 yada 1.5 hafta sonra hissediliyor dışardan
Aysemlg Haticetarhan eşim 23. Hafta hissetti. Ben ilk 20. Haftada hissettim ama bana inanmıyofu fırsat kolluyodum tekme atsınlarda ispatlıyım diye😅
Ozgehasan Benim eşim 20. 21.haftada hissetmişti kişiden kişiye değişebilir ama bide o ani yakalabilmek lazım aslında 😊
Duuyguum alyavetuna ufak bi tökezledim geçen hafta ama Allah’a şükür iyiyim canım ☺️ Sanırım yarın giricem randevum var sen girdin mi iyisiniz inşallah
alyavetuna Duuyguum ayy allah korusun dikkat et. Benimde detayli zamani geldide mersinde yaptirmak istiyorum eğer vakit yeterse mersine yaptıracağım yoksa mecbur anteote yaptıracağım daha yaptırmadım anlayacagin😁
alyavetuna Duuyguum sanırım hayir uzun uzun uzun uzun ve uzun inceliyorlar ultrasonda 50 dk falanmis🤣
Snkz Haticetarhan valla karnının genişliğine göre değişir ama 24den önce öyle kuvvetli vuruşları olmaz
Badevehande Benim kocam hadi kalk kız diyor elimi göbeğime koyuyor ama asla oynamıyor biri karnıma dokununca😂😂
Burcuaec Haticetarhan kişiden kişiye değişir 20-24 hafta arası genelde iyice belirginleşiyor 30. Haftada gözüyle bile görebilir 😁
alyavetuna Duuyguum 3 hafta sonra kuzum insallah. 😂😁bende çok heyecanlıyım allah sağlık sıhhat versin yavrularimza
SalihaSomuncu5 Haticetarhan 22lerden sonra ancak oda tutturursa. Ama 25ten sonra kesim hisseder elini koymasi yeterli