Glsmtoztrk53 1 hafta gerilik vardı doktor protein ağırlıklı beslen dedi 2 haftada 570 gram aldı minik kızımmm :) bebeğiniz zayıfsa bol bol et yumurta tüketin kızlar hem haftasını yakaladı hemde kilo alımı güzel oldu :)) Ağustos anneleri sizde durumlar ne :)
Mmral Glsmtoztrk53 benimkinde se var gerilik. Ayin 11 inde gittim 41 cm 1510 gram dedi. Gec dollenme oldu benimki ama sanirim gerilik ondan. Ben yinede biraz kilosu aetsin diye hergun süt kasar kefir ceviz meyve yiyorum arada bi balık çorbası da😪 agustosun 2sinde tekrar gidicem 1 kilo falab almis olur insallah alir mi onu da bilemiyorum ama hamilelikten beri ilk kez bu kadar cok yiyorum. Bu ay kontrole kadar bu sekilde beslenicem ne kadar etki edecek bakalim
lilamom Glsmtoztrk53 protein cok onemli zaten gebelikte gerci gebelikte hersey alinmali dengeli sekilde karbonhidratta oyle ama gunluk yumurta yogurt sut kasar yada peynir et tavuk ceviz kuru kayisi gibi seyler tuketilmesi fayda acisindan cok iyi ayniyiz bu arada seninle :) 34+4 benimde son adete gore ultrasona gore hep bastan iki gun ileri cikiyor bende yarin gidicem bakalim
Oglusannesii Glsmtoztrk53 35+1 hurmada baya kilo aldırıyor düzenli üç tane yedim çok kilo almış dr zayıf olur demişti ultrasonda kilodan dolayı bir hafta önde gösterdi kendini
Glsmtoztrk53 Mmral dikkat edip güzel beslenince fark ediyo gerçekten İnşallah senin minikte toparlamıştır :)
Glsmtoztrk53 lilamom evet bu ara bol bol besleniyorum doğuma kadr toparlıcaz İnşallah :)) Sağlıcakla kucağımıza alalım İnşallah. :)