Btl_zngn Çatlak olmaması için önerileri olan var mı krem yağ vs kullandığından memnun olan ( zeytinyağı tüylenme yapar diye korkuyorum)
Ozlemb0811 Btl_zngn kakao yağı ve tatlı badem yağı karışımını kullaniyorum bende hic catlama olmadi, badem yağı icinde tüylenme yapiyor dediler ama zaten hamilelikten dolayi oluyo tüylenme dogumdan sonra tuylenmenin çözümü var fakat catlaklarin yok o yuzden dikkat etmek lazim diye dusunuyorum
Ozgehasan Btl_zngn ben 32 haftalık oldum şükür hiç çatlak oluşmadi inşallah da olmaz biraz da genetik diyorlar ne kulkanirsan kullan yine çıkıyor annemde oluşmamış benimde olmadi bakalım vazelin öneriyorlar canm her gün kullanman gerek bi kere basladinmi
Btl_zngn Selma123 o çiçeği nerden bulcam aleoveranın kremleri var knlar işe yarar mı bide tüylenme yapmaz demi
Selma123 Btl_zngn cicekcilerde var en fazla 30 40 tl ve gercekten cildinide guzellestiyo catlaklarida yok ediyo ben ilk cocugumda kullandim kalcam felan cok catlamisti ve cok ise yaradi oneririm yani .
Lindam Ozlemb0811 bende badem yağı aldım da kullanma yapar dediler sürmedim. Bebek yağı aldım onu kullanıyorum şimdi
Selma123 Btl_zngn alovera bebege zarar vermiyo doktorlar diyo bunu gobeginde surdukten sonra kasinti yanma yapiyo ama yikadiktan sonra gidiyo ve cildinde cok guzel oluyo cogunlukla hamilelikte fazla catlak belli olmuyodu bende dogumdan sonra devam ettim kulanmaya haftada 2 kere en fazla suruyodum ama ise yaradi.
Ozlemb0811 Lindam ben ekstra bi tuylenme de yasamadim açıkçası hatta diger hamilelere nazaran az bile goren sasiriyor😂 daha once lazer yaptirmisim onun etkisimi genetikmi bilmiyorum
Ozlemb0811 Glrtgba olmaz insallah canim 36 olduk bende de yok hala olabildigince nemli tutmak onemliymis cunku
Eserey Ben ilk hamileliğimde mustela çatlak öncesi kremini kullanmıştım ve memnun kalmıştım.şuan ikinci hamileliğim için tekrar sipariş verdim.sachane diye bir internet sitesinde buldum en uygun.2li 148,90 TL ye.