Arkadaşlar merhabalar ,
öncelıkle postu acmamın sebebı benım gbılerın aranızda var oldugu bılmem. Burada cok post okudum ama yıllarca jilet, tuy dökücü kullanıp sonradan hamıle kalıp agda yaptıranı hıc okumadım. 32 haftalığım ve dun kuafor salonundaydım. Size acımıyor dıyenler de olmustur acıyorlar da.. ben gitmeden yaşamadan anlayamazdım ve dun gozlerımı kapatarak gıttım. Galıba bız kadınların sıkıntısı tamamen çekinmek , evliliğinizde eşinizden bıle (bazen) cekındıgımız oluyor. Neyse size demem o ki içinizi sakın acıyacak dıye doldurmayın gitmek istiyorsanız gidin tahmın ettıgjmız kadar olmuyor. Bana kalsa o bolge dun kopacaktı aklımdan neler gectı bi bilsenız 🤦🏻♀️ Herşey bebegım ıcın diyip gozlerınızı kapatın ve mumkun mertebe konusun agdayı yapan kısıyle. Hatta ben bazen tutamadım canım yandıkca ona kızdım kı allahtan arkadasımdı bana alınmaz . Kendınızı kasmayın evet az da olsa belkı cokta acıyacak ama annelıgi secen bızlerın kadınların ustesınden gelemeyecegı bırseyın olduguna ınanmıyorum. Umarım bu sozler sızı tesvık eder ve benım gbı gıdemeyenler korkanlar gıder 💆🏻♀️😊