Nurdem33 alyavetuna inş canım ya umarım herkesin hamileliği kolay geçer çünkü gerçekten annelik çok kutsal ve bir okadarda zorluklarla dolu çok şükür bunu yaşıyoruz Allah hepimize kolay doğumu nasip etsin olmayanlarında Rabbim kucaklarını boş bırakmasın inş
Nurdem33 NihanMine çok güzel önde gitmesi fakat ben onda değilim sadece normalmi diye merak ettim 😁35 yaşında olunca bide formda şeker problemlerini okuyunca tedirgin oldum 🙂 ama hemen hemen herkes te olabiliyormuş bu rahatlattı beni
Yasedgn Bende 15. Haftadayim gecen gun gittim hersey normal dedi sukur olsun .Bu kadar detay sormak benimde hic aklıma gelmiyor doktor yanindayken . 😏saglikli hersey normal dediğinde tamm diyorum 😉
Nurdem33 Yasedgn aynen bende sormadım Dr söylüyor şurası omurgası şurası bu diye anlata anlata saglıklımı sağlıklı bu yani ama internette gebelik haftasını okuyunca bir ikilemde kalıyor insan 🙂😀🥰çok şükür sağlıklı dedi zaten dr
Yasedgn Nurdem33 banada erkek dedi Rabbim nasip ederse oğlumuz olacak .kime sorsam erkek diyor .Rabbim bağışlasın cumlemize .TEBRİK EDERİM SİZİ 💕
Sevdakyr Nurdem33 bizde 14 +4 de gittik 14 cm boyu 130 gram kilosu dedi. Ama benimde bebeğim büyüklüğüne göre 15+5 çıkıyor. Bu çocuk büyük dedi 😁