Gul_ Merhaba arkadaslar lutfen bilgisi olan varsa cevaplasin genetik testle nipt test ayni testmi?bendende istedi doktorlar genetik testle
Turna20 Gul_ evet evet aynı test, herhalde firmadan dolayı isimler değişiyor. Bir çok kronozomsal anomaliyi tarıyorlar annenin kanından. 2 li 3 lü teste gerek kalmadan.
Gul_ Turna20 Çok teşekkur ederim cevapladiğiniz için bende yaptırdım 2li 3lu testi ikili testin sonucu kötü üçlünun iyi çikti bu nasil oluyor anlamiyorun kafam çok karisik 🙁
Turna20 Sevo9090 sonucu mail olarak mı gelecek yoksa direkt doktorunuza mı gideceksiniz? Şu sonuç bekleme safhası ne zor yarabbim ya. Allahım inşallah sizi de sevindirsin. Yavrularımıza sağlık ve uzun ömürler versin. Eli ayağı düzgün, eza da noksansız, huyu güzel yüzü güzel dünyaya gelsinler inşallah 🙏🏻🤲🏻
Sevo9090 Turna20 mail olarak da gelecek mesaj da gelecek dediler ama maili acamam tek olursam yani biraz stresli. Doktoruma kendim götürücem. Ikili testi de yaptirdim o da ayni günlerde cikacak. Amin insallah hepimizin yavrulari sag salim gelsin 🙏
Burcings Nemoanne testte cnm.cinsiyet sana söylemiolar doktorun arayıp öğreniyo sonra doktor sana yazıyo cinsiyeti
Nemoanne Gul_ bu testler tarama testleri olasılık hesaplıyorlar,tanı koymuyorlar. İkili, üçlü testle genetik test arasındaki fark doğruluk olasılığı. Genetik test %99 civarında . Net tanıyı amniyosentez ,cvs gibi işlemler koyuyor
Berdogan Burcings bende istanbuldayım reşadiye karliyayla köyündenim eski adı tavara 😊 bende fetal dna yaptırdım acibadem altunizade 2400tl temiz çıktı 10 günde
Burcings Nemoanne doktorunn cep numarası yokmu yaz söle arayp genoksu cünaiyetini sorsun hemen dönsn sana
Burcings Nemoanne arkadsmn doktoru hemn arayp öğrenmş merk içindym de genoksu arayp öğreneblrmsnz de baklm ne dick doktor hariç sölemiolar cnkü
Neheaaei Turna20 ben istanbuldayım genoksa 2500 tlye yaptırdım doktorumun önerisiyle, diğer testleri yaptırmadım... 10+5 günlükken eve gelip kan aldılar... 10 iş günü içinde de sonuçlar hem bana hem doktoruma mail olarak atıldı... Burcings biz aynı gün yaptırmıştık testi.. çok şükür temiz geldi benim sonuçlarım ama doktora arayıp cinsiyet bilgisi alır mısınız demek aklıma gelmedi o an.. siz öğrendiniz mi kesin cinsiyeti? Geldi mi sonuçlarınız? Normalde cinsiyet bilgisi vermiyorlar çünkü..
Berdogan Burcings Uzun süredir gidemedim ama ananemler vs. Hep giderler evlenince bana kısmet olmadı gitmek sen gidiyor musun ?