Turna20 Sevgili anne ve anne adayları hepinize selamlar, nipt testi yaptıranlar ne kadara yaptırdınız ve sonuç ne kadar zamanda çıkıyor acaba?
Burcings Turna20 bn yaptrdm cnm nifty testi son bi kaç gün sonucun cıkmasına.2500yaptrdm eve gelip kan aldılar sonçları beklemedyim rabbim sonç bekleyen bütün annelerin sonuçlarını temiz çıkarmayı nasip etsin içindede beni inşAllah 🤲
Neheaaei Turna20 ben istanbuldayım genoksa 2500 tlye yaptırdım doktorumun önerisiyle, diğer testleri yaptırmadım... 10+5 günlükken eve gelip kan aldılar... 10 iş günü içinde de sonuçlar hem bana hem doktoruma mail olarak atıldı... Burcings biz aynı gün yaptırmıştık testi.. çok şükür temiz geldi benim sonuçlarım ama doktora arayıp cinsiyet bilgisi alır mısınız demek aklıma gelmedi o an.. siz öğrendiniz mi kesin cinsiyeti? Geldi mi sonuçlarınız? Normalde cinsiyet bilgisi vermiyorlar çünkü..
Zhl0838 Neden nipt yaptırcaksınız hangi test değerlerinde sıkıntı var ben de düşünüyordum merak ettim
Burcings Kimya merhaba acaba kaçıncı iş günü cıktı hatırlıyomusnz ben beklemedeyimde içim içime sığmıo 😞
Kimya Burcings 8.ci iş gününde cıktı. Ben Yalovada kan verdim. Ankara'ya gönderdiler kanı o nedenle ulaşması, bakılması zaman alabilir. Sonucumu whatsapp üzerinden gönderdiler. Onu sonra doktoruma götürdüm. Cinsiyet için doktorunuz nipt test yetkilisini arayıp cinsiyeti talep ediyor ve kanda cinsiyeti öğreniyorsunuz.Sonuclar güzel çıkar umarım.
Burcings Turna20 bn istanbulda otryrm cnm.genoksta yaptrdm nifty testin adı trizomiler,gonozomal anomaliler,delesyon/duplikasyon 60tane bunlara bakılıo 2500yaptrdm eve gelip kan aldılar gittiler
Sevo9090 Burcings tarih olarak ne zaman yaptirdiniz? Bir de ilçeyi soracaktim. Ben de Istanbul'dayim ve yaptirmayi düşünüyorum.
Nemoanne Ben perşembe kanı kargoladım, ertesi hafta pazartesi maille bilgi geldi. Genoksa yaptırdım Tokattayım, fiyat bölgelere göre değişiyor sanırım, benim eşim sağlık çalışanı kendisi kanı aldı ve biraz da saglik calışanı indirimi oldu
Burcings Nemoanne sen cbk almşsn masAllah cnm.bende tokatlıyım bu arada neresinden cnm bn reşadiyeliyim
Nemoanne Turna20 fetal dna testi yapan farklı firmalar var prenatal, nice, genoks gibi. Doktorum bana broşürleri verdi arayıp fiyat aldım . Genoks Ankara merkezli bir firma,testi yurtdışına göndermeden orda yapıyorlar
Mrvyksl Bende yaptırdım izmirde genoks merkezi aldı kanımı sonuç 10 günde geldi fiyatı 3000 20 haftada sonuçum temiz şükür 🙏
Berdogan Burcings bende istanbuldayım reşadiye karliyayla köyündenim eski adı tavara 😊 bende fetal dna yaptırdım acibadem altunizade 2400tl temiz çıktı 10 günde
Nemoanne Burcings sonuçlar temiz geldi,17 haftayım dr kız diyorum ama kesin değil dedi. Senin bebiş cinsiyet nedir,dr un nerde