15 temmuz gecesi eşime ben kesin kontrole gidince doğururum dedim ama şakasına tabii😁 eşim doğum ağustosa kalır dedi karnımın yukarda olmasından ve ağrılarımın olmamasından dolayı😁 16 temmuzda gittik kontrole doktor sancı gördü çatı muayenesi yaptı rahim ağzında yumuşama var yatışınızı yapmak zorundayım dedi. Eğer ağrı görmeseydi zaten 21 temmuzda yatırcaktı 22 temmuzda suni sancı vercekti. Ben hep dua ettim suni sancı verilmeden ağrım gelsin diye. Gittik evimize eşyalarımızı aldık geldik hastaneye yatışım yapıldı. 🙄 Hiçbirşey hissetmiyorum tabii bende öyle aman aman sancı yok 🤦♀️ nst ye bağladılar 3 kere bebek kasılıyor hissediyorum 100 lere çıktı bende tık yok bütün gece öyle geçti 🙄 sabah oldu 17 temmuz doktorumuz sabah geldi 9 da çatı muayenesi yaptı 2 cm açılman var dedi. Suni sancı başlandı bende yine birşey yok ama bebeğin sancısı çıkıyor eşimle de takip ediyoruz hemşire geldi kontrol etmeye bir baktı bebeğin kalbi düşmüş 30-40 - 50 lerde hemen doktorumu çağırdı ben normal doğum istiyodum hamileliğimin en başından beri sonra doktorumuz bebek sancıya dayanamıyor sezeryana almam lazım karar size kalmış ama riskee atmak istemiyorum dedi anlattı normal olursa olacakları bizde eşimle mecbur sezeryana karar verdik hemen önümüzde ki doğumu iptal edip beni aldı ben çok korktum hem bebek için hem sezeryana hazır değildim. Lokal anestezi oldum ameliyathanede hep titredim korkudan sakinleştirmeye çalıştılar konuştular zaten doktorum da benimleydi hepsi çok çok iyiydi iğne yaptılar belimden hemen yatırdılar başladılar doktorumla muhabbet ettik uyuşturmuşlardı zaten ama hissediyorsunuz çektiklerini falan. Bebeğim çıktığı gibi ağlamaya başladı o ağladı ben ağladım😁😁😁bembeyaz pamuk tertemiz bir minnoş doğdu💙 eşimin sakallar hafif turuncu benimde saçlarım turuncuydu küçükken şimdi koyulaştı tabii bebeğimizin saçlarda hafif turuncu😁😁 getirip göğsüme koydular gözleri açmış bakıyor küçük civcivim🐣🤱 bebeğimi alıp götürdüler giydirdiler benden önce çıktı ben arkasından yarım saat sonra çıktım odama emzirdim başta biraz inatlaştık ama emiyor 😁😁 kilosu 2760 boyu 52 cm daha adı yok😁😁 eşime bir türlü isim beğendiremedik şuan hastanedeyiz yarın çıkıcaz 😊 mama takviyesi yapıyorlar😁 çok istifra ettim yürümeye kalkınca birde çok ağrım oldu az önce biraz yürüdüm o da zar zor. İsterdim ki normal doğum olsun siz siz olun mecbur kalmadıkça sezeryan olmayın ben mecbur olmasam asla sezeryan olmazdım😁 herşeyden önce önemli olan bebeğimin sağlığı 💙💙 rabbim güç kuvvet veriyor.. Herkese bol bol dua ettim bebek isteyene bebek vermesi için hamilelere kolay doğum olması için🙏 biz artık happy kidse geçiyoruz😁